Reisverzekering

Een goede voorbereiding staat aan de basis van een welverdiende vakantie. Je wilt toch ook zorgeloos van je vakantie genieten? Dat kan. Sluit een (doorlopende) reisverzekering af, afgestemd op jouw persoonlijke reisdoelen.

Wat dekt een reisverzekering?

Je bagage valt standaard onder de dekking van je reisverzekering. Verder kun je je tegen nog meer zaken verzekeren zoals gevaarlijke sporten, geneeskundige kosten, overlijden en blijvende invaliditeit. Daarnaast kun je een annuleringsverzekering afsluiten.

Wat kost een reisverzekering?

De kosten van jouw reisverzekering hangen van een aantal zaken af. De reisduur, de dekking, de bestemming, het aantal personen op de polis en de verzekeraar. Wij helpen je graag om een passende reisverzekering af te sluiten, afgestemd op jouw persoonlijke wensen en situatie.

Kortlopende reisverzekering

Als je één keer per jaar en korter dan 21 dagen op vakantie gaat is een kortlopende reisverzekering over het algemeen het voordeligst. Deze verzekering sluit je af voor één reis. Je bent dan verzekerd vanaf de dag van vertrek tot de dag dat je weer thuiskomt.

Doorlopende reisverzekering

Als je langer dan 21 dagen of meerdere keren per jaar op vakantie gaat is het vaak voordeliger om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Wanneer een doorlopende reisverzekering voordeliger wordt dan een kortlopende reisverzekering is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Als je met een heel gezin op reis gaat is de doorlopende reisverzekering voordeliger bij een vakantie van ongeveer twee weken. Is de verzekering voor één of twee personen, dan ligt dat punt bij ongeveer drie weken. Wij adviseren je graag over wat in jouw situatie de best passende verzekering is.

Bel ons voor meer informatie en een persoonlijk gesprek op maandag tot en met donderdag van 8:00 tot 20:00 en op vrijdag van 8:00 tot 17:00 op 088-5434330. Of vul het formulier hier rechts in, dan nemen wij contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.