​​

Een goede voorbereiding staat aan de basis van een welverdiende vakantie. U wilt toch ook zorgeloos van uw vakantie genieten? Dat kan. Sluit een (doorlopende) reisverzekering, die geheel is afgestemd op uw persoonlijke reisdoelen.

Doorlopende reisverzekering
Met een doorlopende reisverzekering bent u het hele jaar optimaal verzekerd tegen de gevolgen van bijvoorbeeld ziekte of schade aan uw bagage. Wist u dat een doorlopende reisverzekering vaak al goedkoper is dan een aflopende reisverzekering wanneer u twee keer per jaar op vakantie gaat?

Aflopende reisverzekering
Eenmalig en kort op vakantie? Dan kiest u voor de aflopende reisverzekering. Tegen een gunstige premie sluit u een onmisbare reisverzekering voor uw vakantie.

Informatie aanvragen

Denkt u er overna om een verzekering af te sluiten? Laat u dan door Optima informeren over de mogelijkheden.

Telefonisch: U kunt Optima bereiken via 088-5434330.

Doorlopende reisverzekering


Met een doorlopende reisverzekering bent u het hele jaar optimaal verzekerd tegen de gevolgen van bijvoorbeeld ziekte of schade aan uw bagage.

Aflopende Reisverzekering

Eenmalig en kort op vakantie? Dan kiest u voor de aflopende reisverzekering. Tegen een gunstige premie sluit u een onmisbare reisverzekering voor uw vakantie.

Annuleringsverzekering

Soms moet u door omstandigheden uw vakantie afzeggen of onderbreken. U kunt uw reisverzekering daarom uitbreiden met een aflopende of doorlopende annuleringsverzekering.