Aansprakelijkheidsverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je bent op visite en stoot per ongeluk een vaas om, of je kind fietst door onoplettendheid tegen een geparkeerde auto aan. In dergelijke situaties kun je een beroep doen op je aansprakelijkheidsverzekering.

Waarom een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten is niet verplicht, maar wel verstandig. Een ongelukje zit immers in een klein hoekje en de kosten voor het vergoeden van de schade kunnen hoog zijn. Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades waar je aansprakelijk voor bent. Dit zijn schades aan personen of aan de spullen van personen. De aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen jouw veroorzaakte schade, maar ook die van je kinderen en huisdieren. De hoogte van de dekking, een eventueel eigen risico en de premie verschillen per verzekeraar en zijn afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Wij geven je graag een passend advies, aangepast aan jouw situatie en wensen!

Bel ons voor meer informatie en een persoonlijk gesprek op maandag tot en met donderdag van 8:00 tot 20:00 en op vrijdag van 8:00 tot 17:00 op 088-5434330. Of vul het formulier hier rechts in, dan nemen wij contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.