​​

Inboedelverzekering

Je inboedel is je erg waardevol en bij schade wil je er zeker van zijn dat alles goed verzekerd is. Een inboedelverzekering is niet verplicht, maar toch heeft vrijwel iedereen in Nederland een inboedelverzekering. Onder je inboedel valt alles wat je op kunt pakken en meenemen, je bank, televisie etc. Je vloer kan onder je inboedel vallen; als je klik-laminaat hebt wat je kunt meeverhuizen valt dit onder je inboedel. Ligt de vloer vast, maar wil je die ook verzekerd hebben? Dan kan je daar een opstalverzekering voor afsluiten.

Dekking van de inboedelverzekering
Met elke inboedelverzekering zijn je spullen verzekerd voor onder andere schade door brand, storm, water, diefstal en inbraak. Sommige verzekeraars bieden nog extra’s, bij Optima helpen wij jou graag om tot een passende verzekering te komen, aangepast aan jouw persoonlijke wensen en situatie.

Aanvullende verzekeringsopties
Om jouw verzekering helemaal op maat te maken kun je deze daarnaast nog uitbreiden met een aantal aanvullende verzekeringen. Wij helpen je graag bij het maken van een goede en passende keuze! Bij deze aanvullende verzekeringen kan je denken aan aansprakelijkheid, allrisk, glasverzekering of buitenshuisdekking.

Bel ons voor meer informatie en een persoonlijk gesprek op maandag tot en met donderdag van 8:00 tot 20:00 en op vrijdag van 8:00 tot 17:00 op 088-5434330. Of vul het formulier hier rechts in, dan nemen wij contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Informatie aanvragen

Denk je er over na om een verzekering af te sluiten? Laat je dan door Optima informeren over de mogelijkheden.

Telefonisch: Je kunt Optima bereiken via 088-5434330.