​​

Oldtimerverzekering

Als je een auto hebt die ouder is dan 25 jaar kun je een oldtimerverzekering afsluiten. Dit is een relatief goedkope verzekering. Over het algemeen accepteren verzekeraars deze alleen als je je auto recreatief of als hobby gebruikt. Zij stellen daarom een maximum aan het aantal kilometers dat je per jaar rijdt. Optima is gespecialiseerd in het verzekeren van oldtimers. Naast jarenlange ervaring hiermee heeft het team ook een grote passie voor oldtimers. Vanwege deze affiniteit begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk een goede oldtimerverzekering voor uw klassieker is.

Kenmerken
In principe kun je je oldtimer alleen verzekeren tegen de verplichte wettelijke aansprakelijkheid, maar als je een kostbare oldtimer hebt kun je beter een beperkt casco afsluiten. Hiermee ben je naast de WA dekking ook verzekerd voor schade aan je auto veroorzaakt door onder andere brand, diefstal, storm of ruitbreuk. Wil je een volledige cascoverzekering (de zogenoemde allrisk verzekering) dan vragen de meeste verzekeraars een taxatierapport. Bij Optima helpen wij jou graag om tot een passende verzekering te komen, aangepast aan jouw persoonlijke wensen en situatie.

Bel ons voor meer informatie en een persoonlijk gesprek op maandag tot en met donderdag van 8:00 tot 20:00 en op vrijdag van 8:00 tot 17:00 op 088-5434330. Of vul het formulier hier rechts in, dan nemen wij contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Informatie aanvragen

Denk je er over na om een verzekering af te sluiten? Laat je dan door Optima informeren over de mogelijkheden.

Telefonisch: Je kunt Optima bereiken via 088-5434330.