​​

Ongevallenverzekering

Veel mensen denken bij het woord ongeval al snel aan een auto ongeluk. Veel ongevallen gebeuren echter gewoon thuis, op het werk of tijdens het sporten. Een ongeval kan zomaar leiden tot blijvende invaliditeit of nog erger. Dit kan grote financiële gevolgen hebben. Een ongevallenverzekering keert een vastgesteld bedrag uit bij blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval.

Verzeker je hele gezin
Met een ongevallenverzekering kun je het hele gezin 24 uur per dag verzekeren tegen de financiële gevolgen van een ongeval. De hoogte van de uitkering verschilt per verzekeraar. De meeste verzekeraars bieden verschillende opties. Daarnaast geldt dat de hoogte van de uitkering afhangt van het percentage invaliditeit, verlies van een arm heeft bijvoorbeeld een hoger percentage invaliditeit dan verlies van een pink. Bij Optima helpen wij jou graag om tot een passende verzekering te komen, aangepast aan jouw persoonlijke wensen en situatie.

Bel ons voor meer informatie en een persoonlijk gesprek op maandag tot en met donderdag van 8:00 tot 20:00 en op vrijdag van 8:00 tot 17:00 op 088-5434330. Of vul het formulier hier rechts in, dan nemen wij contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Informatie aanvragen

Denk je er over na om een verzekering af te sluiten? Laat je dan door Optima informeren over de mogelijkheden.

Telefonisch: Je kunt Optima bereiken via 088-5434330.