​​

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Als je arbeidsongeschikt bent kun je minder of helemaal niet werken. Voor zelfstandigen is er vanuit de overheid niets geregeld op het gebied van arbeidsongeschiktheid. Dat betekent dat je zelf moet zorgen voor een inkomen als je arbeidsongeschikt zou raken. Er zijn verschillende dekkingsmogelijkheden, wij adviseren je er graag over!

Maatwerk en deskundig advies
Bij arbeidsongeschiktheidsverzekeringen zijn veel verschillende opties waaruit je kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld een verschillende eindleeftijd kiezen, de uitkeringsduur vaststellen en de eigen risicotermijn bepalen. De hoogte van de premie is afhankelijk van je beroep, leeftijd en het bedrag dat je wilt verzekeren. Bij Optima helpen wij jou graag om tot een passende verzekering te komen, aangepast aan jouw persoonlijke wensen en situatie.

Bel ons voor meer informatie en een persoonlijk gesprek op maandag tot en met donderdag van 8:00 tot 20:00 en op vrijdag van 8:00 tot 17:00 op 088-5434330. Of vul het formulier hier rechts in, dan nemen wij contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Informatie aanvragen

Denk je er over na om een verzekering af te sluiten? Laat je dan door Optima informeren over de mogelijkheden.

Telefonisch: Je kunt Optima bereiken via 088-5434330.