Ongevallen inzittendenverzekering

Wat is een ongevallen inzittendenverzekering?
Naast de verzekering aan je auto kun je je aanvullend verzekeren met een ongevallen inzittendenverzekering. Dit houdt in dat je na een auto-ongeluk een vast bedrag uitbetaald krijgt bij overlijden of blijvende invaliditeit. Dit geldt voor zowel de bestuurder als eventuele passagiers. In tegenstelling tot de schadeverzekering voor inzittenden is het bedrag dat uitgekeerd wordt niet afhankelijk van de geleden schade. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van je verzekeraar.

Schadevergoeding als passagier
Indien je als passagier betrokken raakt bij een auto-ongeluk en je bestuurder een ongevallen inzittendenverzekering heeft afgesloten krijg je bij blijvende invaliditeit een vast bedrag uitbetaald. Bij overlijden krijgen je nabestaanden dit uitgekeerd.

Voor meer informatie en een persoonlijk gesprek kun je ons op maandag tot en met donderdag van 8:00 tot 20:00 en op vrijdag van 8:00 tot 17:00 bereiken op 088-5434330. Of vul het formulier hier rechts in, dan nemen wij contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.