Wat te doen bij schade?

Heb je schade? Dan regelen wij de afhandeling graag goed en snel voor je. De schade kun je met behulp van het algemene schadeformulier aan ons doorgeven, maar het is ook mogelijk om de schade online te melden. Download hiervoor de Optima app. Schade aan je auto kun je melden met het Europees schadeformulier hiervoor. Schade die gedekt is door je reis- en annuleringsverzekering kun je met het schadeformulier hiervoor melden.

Schade melden

Schade? Dan regelen wij de afhandeling graag goed en snel voor je.

Telefonisch: Optima is te bereiken via 088-5434330

Autoschade

Als je te maken krijgt met een schade of ongeluk met je auto en je hebt de verzekering via Optima afgesloten, stel ons dan meteen op de hoogte. Wij helpen je verder.

Lees meer

Inboedelschade

Is je inboedel door brand beschadigd of zijn je spullen gestolen? Of is je telefoon gevallen en ben je benieuwd of dat je recht hebt of een vergoeding? Neem dan contact met ons op.

Lees meer

Aansprakelijkheid

Heeft één van je gezinsleden schade toegebracht aan de eigendommen van iemand anders? Of heeft iemand anders schade toegebracht aan jouw eigendommen?

Lees meer

Opstalschade

Heb je schade aan je huis door bijvoorbeeld brand of storm? Of is er ingebroken en is hierdoor uw woning beschadigd? Neem contact met ons op en wij helpen je verder.

Lees meer

Rechtsbijstand

Heb je een probleem met je werkgever of ben je aansprakelijk gesteld en heb je juridische hulp nodig. Neem dan contact met ons op zodat wij je kunnen helpen.

Lees meer

Reisschade

Heb je hulp nodig tijdens je vakantie? Ben je bestolen of heb je de vakantie onverwachts moeten afbreken? Dan is het goed om te weten wat je het beste kunt doen.

Lees meer