Caravanverzekering

Via de WA-verzekering van je auto ben je verzekerd voor schade die je veroorzaakt met je auto en met je caravan. Schade aan je eigen caravan wordt hierbij niet vergoed. Om dit te vergoeden kun je een caravanverzekering afsluiten.

Waarom zou je een caravanverzekering afsluiten?

Je caravan is een kostbaar bezit en je wilt dat als er onverhoopt iets mee gebeurt dat dit goed en snel op te lossen is. Met een caravanverzekering wordt schade door storm en hagel, vandalisme, brandschade, waterschade, diefstal en inbraak (en de schade die hierbij wordt veroorzaakt) verzekerd. De mover en voortent zijn mee te verzekeren. De dekking geldt het hele jaar door, dus ook in de winterstalling.

Wat is de beste caravanverzekering

Wat voor jou de beste caravanverzekering is is afhankelijk van meerdere factoren. Wat voor de een de beste caravanverzekering is, hoeft dat niet te zijn voor de ander. De waarde en het bouwjaar van de caravan hebben grote invloed op de hoogte van de premie. Daarnaast heeft ook de gewenste dekking van de verzekering invloed. Bij Optima kijken wij graag met je mee welke verzekering het beste bij jou past.

Bel ons voor meer informatie en een persoonlijk gesprek op maandag tot en met donderdag van 8:00 tot 20:00 en op vrijdag van 8:00 tot 17:00 op 088-5434330. Of vul het formulier hier rechts in, dan nemen wij contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.