Woonhuisverzekeringen

Je huis is waarschijnlijk de grootste aankoop van je leven. Het is daarom belangrijk om goed verzekerd te zijn. Hoewel het wettelijk niet verplicht is om een opstalverzekering af te sluiten kan een bank je dit wel verplichten bij het afsluiten van een hypotheek. Naast de verzkering van je huis zelf kun je ook een inboedelverzekering afsluiten.

Inboedelverzekering

Onder je inboedel valt alles in je huis wat je op kunt pakken en meenemen, zoals je bank, je televisie, je tafel enzovoort. Bij Optima vergelijken we verschillende inboedelverzekeringen van verschillende aanbieders om zo tot een passend advies te komen.

Opstalverzekering

Onder je opstalverzekering valt alles wat vastzit aan je huis en je niet kunt weghalen zonder het te beschadigen, zoals je muren. Met een opstalverzekering verzeker je de herbouwwaarde van je woning. De herbouwwaarde is het bedrag dat nodig is om je huis opnieuw op te bouwen op dezelfde plaats na bijvoorbeeld een brand.

Teruggebeld worden?

Inboedelverzekering

Als je te maken krijgt met een schade aan je inboedel wil je goed verzekerd zijn. Wij helpen je verder bij het afsluiten van een inboedelverzekering.

Lees meer

Opstalverzekering

Als je te maken krijgt met een schade aan je woonhuis wil je goed verzekerd zijn. Wij helpen je verder bij het afsluiten van een opstalverzekering.

Lees meer