​​

Over Optima

Optima is een in 1998 opgericht assurantiekantoor uit de regio Alblasserwaard, waar klantcontact en een persoonlijke aanpak voorop staat. Wij bemiddelen op het gebied van hypotheken, verzekeringen en kredieten. We gaan hierbij uit van de specifieke situatie en wensen om een perfect passend product af te sluiten.

Onafhankelijk advies

Wij kunnen voor jou bemiddelen tussen ruim 50 zorgvuldig geselecteerde financiële instellingen (banken, verzekeraars, hypotheekverstrekkers en vermogensbeheerders). Wij zijn volledig vrij in onze advisering en behartigen uitsluitend jouw belangen. Op geen enkele wijze zijn wij verplicht om jouw producten (op het gebied van hypotheken, pensioenen, verzekeringen, sparen en beleggen en financieringen) bij één bepaalde financiële instelling onder te brengen. Geen enkele financiële instelling heeft eigendomsrechten en/of zeggenschap in ons kantoor.

Missie

Met specialistische kennis en expertise de klant voorzien van kwalitatief goed, transparant en rechtvaardig advies.

Visie

Bij Optima vinden we dat elke klant het verdient om goed geadviseerd te worden. Vanwege deze visie werken bij Optima enkel experts. Al onze adviseurs en schadebehandelaars zijn gecertificeerd en Optima is aangesloten bij Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH)