Advies Binnendienst

Judith van de Plassche
Relatiebeheer

De klant heeft graag een goede indruk van jou en het bedrijf waar je voor werkt. Vriendelijk, eerlijk, toegankelijk en professioneel zijn woorden die voor mijzelf en Optima staan. In de juiste dosis gecombineerd. Het gaat om de ontmoeting, de ontmoeting met de ander, in mijn geval de telefonische ontmoeting met de klant. Waar ik blij van word, is als het me lukt een gesprek met u, over uw verzekering en/of hypotheek af te ronden met een vrolijke noot. Ik ben er van overtuigd dat u er ook zo over denkt. 

T 088-5434330
E advies@optima.nl
Laura Viergever
Verzekeringsadviseur

Mijn naam is Laura Viergever en ik ben sinds eind 2017 werkzaam bij Optima. Hiervoor heb ik een geruime tijd als adviseur bij een grote bank gewerkt. Na een korte uitstap naar een andere branche werk ik nu weer met plezier in de verzekeringswereld. In mijn werk vind ik het belangrijk om de klant centraal te stellen en ik sta u dan ook graag met persoonlijke aandacht te woord. Ik zorg ervoor dat uw verzekeringen bij Optima goed geregeld zijn. Ik ben opgegroeid in de Alblasserwaard en sinds een aantal jaren samenwonend binnen de Drechtsteden. In mijn vrije tijd sport ik graag, in de winter skiën en in de zomermaanden fiets ik veel. Ik houd daarnaast van lekker eten en kijk graag een goede film.

T 088-5434330
E advies@optima.nl
Marlies van Kleij
Verzekeringsadviseur

Mijn naam is Marlies van Kleij en ik ben sinds mei 2019 werkzaam bij Optima als verzekeringsadviseur. Hiervoor heb ik ruim 9 jaar bij een verzekeringsmaatschappij in Rotterdam gewerkt.

Toen ik voor de eerste keer bij Optima binnen kwam voelde het als een warm bad.  Er heerst een gemoedelijke open sfeer met oog en tijd voor de klant. Deze beleving wil ik graag overbrengen op onze klanten, want onze klanten staan centraal.

Samen met mijn gezin woon ik in Gorinchem. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met de kinderen en voetbal ik in een zevental voor “oud” dames.

T 088-5434330
E advies@optima.nl
Puck Helleman
Verzekeringsadviseur

Mijn naam is Puck Helleman, ik werk sinds 2007 met veel enthousiasme bij Optima. Ik ben begonnen op de Polisdesk waar ik ondersteuning gaf aan diverse adviseurs en daarnaast mutaties verwerkte in het systeem.

Vervolgens ben ik overgestapt naar de Schadedesk waar ik menig schadetraject heb mogen begeleiden. Inmiddels ben ik werkzaam als financieel adviseur waarbij ik ondersteuning bied aan de buitendienst adviseurs Pieter van den Boogaard en Michael Akemann.

T 088-5434309
E puck.helleman@optima.nl
Sandra Boon
Verzekeringsadviseur

Mijn naam is Sandra Boon en ik ben sinds 2004 werkzaam in de financiële sector, als verzekering– en belastingadviseur en relatiebeheerder hypotheken. Een vak wat nooit verveelt, omdat je elke dag met andere mensen en wensen te maken hebt. Daarom is het belangrijk om een goed persoonlijk contact met de klant te hebben om de juiste verzekering te vinden en af te stemmen. Sinds 1 mei ben ik werkzaam bij Optima als verzekeringsadviseur en mijn eerste gevoel bij binnenkomst was super! Dat gevoel wil ik uiteraard graag behouden en met u delen, als wij contact hebben met elkaar. Voor al uw vragen over verzekeringen, sta ik u graag te woord. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan koken, lekker uit eten gaan, spannende trillers lezen, in de tuin ploeteren, fietsen en wandelen, het liefst in mooie natuurgebieden.

T 088-5434330
E advies@optima.nl
Fred van der Wijden
Relatiebeheer

Mijn naam is Fred van der Wijden en ik ben sinds 1 april 2019 werkzaam bij Optima. Ik ben gehuwd en mijn vrouw en ik gaan binnenkort verhuizen van Rhoon naar de omgeving van Hardinxveld-Giessendam, waar wij ons zeer op verheugen.

Na 38 jaar bij een grote bank te hebben gewerkt in diverse  functies op verschillende afdelingen, heb ik de stap genomen een nieuwe uitdaging aan te gaan buiten de bank. Best spannend, maar vol vertrouwen ben ik op zoek gegaan naar een functie bij een kleiner bedrijf in de buurt van onze nieuwe woonomgeving, waar mijn passie voor klantcontact tot zijn recht kon komen. Een functie op de afdeling Relatiebeheer bij Optima kwam op mijn pad en dit bleek een schot in de roos. Het centraal stellen van de klant staat, net als bij mij, bij Optima hoog in het vaandel. Het werken in de open cultuur van dit bedrijf en in een gezellig en gemotiveerd team bevalt uitstekend.

In mijn vrije tijd ga ik samen met mijn vrouw graag in kleine ambachtelijke koffiewinkeltjes genieten van de cappuccino. Daarnaast kunnen wij uren doorbrengen in een tenten- en caravanwinkel, gewoon om de sfeer van kamperen op te snuiven en ons voor te bereiden op de vakantie! Ondanks dat mijn talenten waarschijnlijk op een ander vlak liggen, vind ik zingen en toneelspelen erg leuk!

Mijn vrouw en ik hebben beiden een voorliefde voor dieren en proberen bewust met alles wat leeft en bloeit om te gaan!

T 088-5434330
E advies@optima.nl
Erik Pham
Verzekeringsadviseur

Mijn naam is Erik Pham. Ik ben gelukkig getrouwd met mijn lieve vrouw Nancy en de trotse vader van Lois en Samuel.

Sinds eind 2009 ben ik werkzaam in de verzekeringswereld (eerst een aantal maanden op de frontoffice en daarna als buitendienstadviseur). Na zeven jaar als senioradviseur particuliere verzekeringen te hebben gewerkt voor een groot assurantiekantoor in Rotterdam, heb ik sinds augustus 2018 de overstap gemaakt naar Optima. Het was voor mij een bewuste keuze om bij een kantoor te gaan werken dat meer tijd en aandacht besteed aan haar klanten. Ook de laagdrempeligheid sprak mij direct aan. Mijn mening is namelijk dat we in deze snelle, maakbare, (steeds meer) onpersoonlijke en gedigitaliseerde wereld een verschil kunnen maken door relaties wél met persoonlijke aandacht, professionaliteit en efficiëntie van financieel advies te voorzien. Een klant is in mijn ogen niet slechts “een nummertje”. Advies draait om maatwerk: iedere klant is anders en heeft andere behoeften. Daarom vind ik het belangrijk om goed naar u als klant te luisteren en dan pas een advies aan de hand te doen. Verzekeringswerk draait immers niet alleen maar om cijfers, maar vooral om vertrouwen en duurzame relaties. Met deze mind-set voel ik mij bij Optima als een vis in het water. Zoals u zult merken, vind ik het belangrijk om leuke en persoonlijk weetjes (de naam van uw kind(eren), een huisdier, studie of nieuwe baan) te onthouden, zodat we hier tijdens een volgend gesprek op kunnen terugkomen. In de praktijk valt het mij op dat dit mensen verwondert. Het is dus een goede illustratie van hetgeen ik hierboven heb beschreven.

Als familieman besteed ik graag tijd met mijn gezin. Ook relaxen en plezier hebben met familie en vrienden is voor mij erg belangrijk. In de tijd die overblijft lees ik graag van alles-en-nog-wat (theologische/filosofische werken, (auto)biografieën, romans). Andere hobby’s zijn reizen, eten, films, het (aan-)leren van nieuwe talen, boksen en joggen. Als muziekliefhebber luister ik o.a. graag naar Gospel en jazz.

T 088-5434330
E advies@optima.nl
Annemieke Verschoor
Verzekeringsadviseur

Mijn naam is Annemieke Verschoor en ik ben sinds februari 2019 werkzaam bij Optima als verzekeringsadviseur. Daarvoor heb ik 18 jaar gewerkt als adviseur bij een grote bank. Ik geniet er iedere dag weer enorm van om u als klant te helpen met uw verzekeringsvragen! Ieder mens is anders, vindt andere dingen belangrijk en denkt anders over risico’s. Het is mijn taak om goed naar u te luisteren en uw verzekeringen zo te regelen dat het bij u past!

De overstap naar Optima heb ik bewust gemaakt, omdat bij Optima de klant écht centraal staat. Er is geen enkele verplichting met een financiële instelling, waardoor het advies volledig onafhankelijk is, uitgevoerd door professionals die de tijd en aandacht voor u hebben.

Ik woon met mijn gezin in Sleeuwijk. Ik houd ervan om buiten te zijn en gezond en bewust te leven. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te lezen, te wandelen en van het gezin te genieten.  In de zomer gaan we graag met onze caravan op stap.

T 088-5434330
E advies@optima.nl
Anita Stolk
Verzekeringsadviseur

Mijn naam is Anita Stolk. Sinds mei 2019 werk ik bij Optima. Hiervoor heb ik ruim 16 jaar bij een grote verzekeraar gewerkt.

Toen kwam Optima op mijn pad. Een bedrijf dat tijd maakt voor persoonlijk contact met de klant. Dit samen met het niet hebben van enige verplichting naar welke verzekeraar dan ook maakt dat ik u een persoonlijk en eerlijk advies kan bieden.

Ik woon met mijn man en kinderen in Alblasserdam. In mijn vrije tijd wandel en fiets ik graag. Daarnaast houd ik van lekker eten en vind ik het leuk om een goede serie te kijken.

T 088-5434330
E advies@optima.nl
Erik Borghuis
Verzekeringsadviseur

Mijn naam is Erik Borghuis en ik ben sinds 2 september 2019 werkzaam bij Optima als verzekeringsadviseur. Ik ga mij toeleggen op de schadeverzekeringen en met name het MKB-segment. Hiervoor heb ik bijna 20 jaar bij een tussenpersoon gewerkt als allround verzekeringsadviseur.  Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en kwam al gauw bij Optima uit. Ik ga graag met mensen om en wil graag iets voor andere mensen betekenen en hoop op deze manier mijn steentje bij te dragen. Door de goede onderlinge sfeer en  veelvuldig klantcontact meen ik bij Optima op mijn plaats te zijn.

Ik ben getrouwd, heb 3 dochters en mijn hobby’s zijn mijn honden, wekelijks hardlopen en lezen.

T 088-5434330
E advies@optima.nl
Demi Oostenbrug
Verzekeringsadviseur

Gastvrij, luisterend oor, maatwerk en werken aan een langdurige relatie. Dat zijn de kernwoorden die voor mij Optima, Optima maken.”

T 088-5434330
E advies@optima.nl

Advies Buitendienst

Pieter van den Boogaard
Financieel Adviseur

Mijn naam is Pieter van den Boogaard, woonachtig in Hardinxveld-Giessendam. Al bijna 5 jaar ben ik betrokken bij de organisatie als zelfstandig adviseur. Als het gaat om particuliere relaties bedien ik met name de regio Drechtsteden. Voor mij prima bereikbaar en als geboren Dordtenaar is de omgeving mij goed bekend.

Wat betreft de zakelijke relaties bedien ik voornamelijk de omgeving Neder-Betuwe. Het gaat hier met name om het Midden- en Klein bedrijf actief in de agrarische, alsmede de transportsector. Dagelijks streef ik naar de beste verzekeringsoplossing voor onze klanten. De ondersteuning door onze binnendienstmedewerkers speelt hierin een belangrijke rol.

Als laatste adviseer ik op het gebied van Hypothecaire financieringen. De woningmarkt is volop in beweging. De historisch lage hypotheekrente, alsmede de alsmaar stijgende huizenprijzen zorgt ervoor dat de vraag naar woningfinancieringen onverminderd hoog blijft. 

Ook hiervoor geldt dat wij dagelijks ernaar streven om onze klanten het optimale te bieden. 

T 088-5434343 / 06-31788636
E pieter.van.den.boogaard@optima.nl
Michael Akemann
Financieel Adviseur

Mijn naam is Michael Akemann en ik ben sinds 2006 werkzaam binnen de Optima formule. In 2006 ben ik begonnen als kantoordirecteur van de vestiging Groot-Ammers. Na daar in bijna 4 jaar heel veel  geleerd te hebben heb ik besloten om verder te gaan in de franchise van Optima. Hier ben ik in 2010 mee gestart en dit bevalt meer dan uitstekend.

Hoe omschrijf ik mijzelf? Ik denk door aan te geven dat ik een vrolijk en sociaal persoon ben met een warm hart naar anderen toe wat vervolgens weer terug te vinden is in mijn werkwijze. Gelukkig krijg ik meer dan eens van mijn relaties te horen dat het persoonlijk contact en het idee hebbende en wetende dat je bij Optima Akemann zeker geen nummer bent maar ze je echt persoonlijk kennen, als groot compliment. Tevens ben ik een vak idioot met een brede kennis binnen ons mooie vak.

In mijn vrije tijd train en coach ik fanatiek het eerste elftal van de B (MO17)  van de meiden van BVV Barendrecht die inmiddels van de 2e klasse via de eerste klasse naar de hoofdklasse zijn gepromoveerd. Tevens fitness ik graag en ben ik graag aan de wandel met onze Duitse herder Joep.

Ik ben woonachtig in Barendrecht waar ik met veel plezier woon met mijn vrouw en 2 fantastische dochters. Verder reis ik graag en ben ik een echte levensgenieter.

T 088-5434341 / 06-41983747
E akemann@optima.nl
Erik Nuijten
Financieel Adviseur

Optima Bergen op Zoom is sinds 2006 gevestigd in Bergen op Zoom en sinds 2019 gevestigd aan de Prins Bernhardlaan. Inmiddels zijn we in de regio een vertrouwd adres voor financieel advies in de breedste zin van het woord. Bij ons kunt u terecht voor een gedegen advies met een persoonlijke benadering die u van uw adviseur mag verwachten.

Mocht u advies nodig hebben dan kunt u natuurlijk altijd bij ons binnen lopen aan de Prins Bernhardlaan 64 in Bergen op Zoom of u kunt via de mail of telefoon een afspraak met ons inplannen.

T 088-5434353 / 06-42519944
E bergenopzoom@optima.nl
Siegfried van Horssen
Financieel Adviseur

Mijn naam is Siegfried van Horssen en ben sinds 2012 werkzaam bij Optima als Financieel Adviseur. Mijn specialiteit is het geven van advies op het gebied van Hypothecaire financieringen.

Of het nu gaat om een starter op de woningsmarkt of iemand die zijn aflossingsvrije hypotheek wil omzetten, ik ga de uitdaging graag aan!

T 088-5434351
E siegfried.van.horssen@optima.nl
Herman Geul
Financieel Adviseur

Sinds 2000 ben ik financieel adviseur. In het begin bij verschillende organisaties zoals Aegon, RVS en De Hypotheker. Nu ben ik sinds 2010 als franchisekantoor aangesloten bij Optima, met als specialisme hypotheken en verzekeringen.  Ook op het gebied van pensioenen en kredieten heb ik ervaring en alle certificaten. Hier heb ik het zo naar mijn zin, dat ik tot aan mijn pensioen hoop te kunnen blijven. 

Mijn kantoor heb ik aan huis en mijn klanten zitten voornamelijk in de omgeving van Schiedam, maar uiteraard ga ik voor mijn klanten ook een stuk verder van huis als het gevraagd wordt, want ik kom altijd bij u thuis aan tafel voor een persoonlijk gesprek. Mijn vrouw en mijn zoon zijn mijn steun bij dit alles. Ze weten dat ik van 9.00 uur ’s ochtends tot 21.00 in de avond altijd bereikbaar ben voor mijn klanten.

T 088-5434347 / 06-31689189
E geul@optima.nl
Hicham Bouyazdouzen
Financieel Adviseur

Ik ben Hicham, ik ben opgegroeid in Den Hoorn, een dorpje tussen Delft en Den Haag. Ik ben hier eigenlijk altijd in de buurt gebleven en woon nu met mijn vrouw en twee kinderen in Den Haag Ypenburg. Ik besteed graag tijd met mijn gezin en doe aan zaalvoetbal en hardlopen. Na de middelbare school heb ik een studie bank- en verzekeringswezen gevolgd. Ik heb nu een tijdje bij Optima op het hoofdkantoor gewerkt en dat beviel me uitstekend. Al van jongs-af-aan had ik de ambitie om voor mezelf te beginnen en bij Optima heb ik die mogelijkheid. Als franchisenemer kan ik gebruik maken van de professionele backoffice van het hoofdkantoor van Optima. De administratie wordt mij zo uit handen genomen, waardoor ik mij volledig kan richten op mijn klanten. Daarnaast heb ik goed contact met de andere franchisenemers, waar ik regelmatig mee kan sparren.

Ik houd mij bezig met het behartigen van de zaken voor mijn klanten. Ik ben van mening dat een bedrijf een goede accountant en een goede financieel adviseur nodig heeft. Als ik mijn klanten kan ontzorgen door de verzekeringen perfect te regelen kunnen zij zich bezig houden met waar ze goed in zijn: hun bedrijf. Daarnaast onderhoud ik ook particuliere klanten, in de omgeving Haaglanden en Rotterdam. Klanten kunnen bij mij terecht op het gebied van alle verzekeringen en hypotheken, zodat ik mijn klanten kan helpen met financiële producten in de breedste zin van het woord.

T 088-5434356 / 06-18996202
E Hicham@optima.nl
Ko Stols
Financieel Adviseur

Mijn naam is Ko Stols en ik ben op 1 april 1997 begonnen als filiaalmanager bij Optima voor de vestiging in IJsselstein en IJsselstein is zo goed bevallen dat ik daar nooit meer ben vertrokken. Sinds 1 februari 2008 ben ik als ZZPer werkzaam in het hetzelfde werkgebied en ik vind het nog steeds een sport om de klanten van een goed hypotheekadvies te voorzien.

Ik woon nu dus ongeveer 20 jaar in IJsselstein en heb het daar erg naar mijn zin. Mijn hobby is sport zoals voetballen en tennis. Helaas kan ik door blessures het zelf niet meer beoefenen maar ik kijk er graag naar en help mijn zoon graag met het organiseren van diverse voetbalevenementen. Verder ben ik samen met mijn vrouw een groot sauna liefhebber en je kunt ons dan ook geregeld vinden in de sauna. Na een drukke werkweek is dit zeer ontspannend.

T 088-5434355 / 06-53635305
E Ko.stols@optima.nl
Maarten Vaes
Financieel Adviseur

Mijn naam is Maarten Vaes en ik ben sinds 1999 actief in de financiële sector en sinds 2007 actief bij Optima als zelfstandig financieel adviseur. Ik ben woonachtig in Rotterdam maar rij graag het hele land door voor het geven van een persoonlijk advies. Ik regel graag alle verzekeringen voor klanten, mijn specialiteit is hypotheekadvies, van hypotheken voor nieuwe woningen tot complexe oversluitdossiers! Samen met mijn collega’s bij Optima zorgen we er elke keer weer voor dat een hypotheekdossier snel en probleemloos wordt afgerond.

T 088-5434344 / 06-14017726
E zoetermeer@optima.nl
Mirjam Lindenhof
Financieel Adviseur

Mijn naam is Mirjam Lindenhof, in 2001 ben ik bij Optima in loondienst komen werken als buitendienstadviseur. Na dit 9 jaar met veel enthousiasme en plezier gedaan te hebben ben ik sinds 2010 bij Optima verder gegaan als zelfstandig ondernemer. Aangesloten zijn bij een organisatie zoals Optima heeft voor mij de voorkeur aangezien ik mij zodoende het meeste kan bezighouden met klantadvies, wat ik het leukste vind. Het is een fijn gevoel dat achter de schermen er bij Optima vakbekwame mensen zijn die de administratieve taken deels voor mij uitvoeren en je als zelfstandige toch een soort van collega’s hebt.

Een 40-urige werkweek is echter in alle jaren nog nooit voorgekomen, aangezien ik van mening ben dat in onze huidige 24-uurs economie, een klant die dringend hulp nodig heeft of graag in het weekend zijn nieuwe auto bij de dealer wilt meenemen mij moet kunnen bereiken. Een 9 tot 5-mentaliteit heb ik dus beslist niet.

Ik ben woonachtig in het Westland, maar door mijn loondienstperiode bij Optima zijn mijn klanten verspreid over Noord- en Zuid Holland, Utrecht, Flevoland en Noord Brabant. Een enkeling valt daar zelfs nog buiten. In mijn vrije tijd ben ik vaak op het voetbalveld te vinden als 1 van mijn 3 kinderen speelt en bij mooi weer op een terrasje of languit op het strand.

T 088-5434348 / 06-21506981
E lindenhof@optima.nl
Berry Arends
Financieel Adviseur

Mijn naam is Berry Arends. Sinds 2001 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening.Ik ben als adviseur particulier begonnen, later werkzaam geweest als vestigingsmanager en als regio manager. Sinds 2008 werk ik als zelfstandig ondernemer nauw samen met Optima. Qua dienstverlening ben ik breed inzetbaar. Een particuliere verzekering, een oplossing voor uw zakelijke verzekeringsvraagstukken, begeleiding bij de aankoop van een woning en/of de financiering ervan, uw financiële risico’s in kaart brengen bij arbeidsongeschiktheid of overlijden, dit is allemaal bij mij in vertrouwde handen. Maar het allerleukste aspect van mijn werk vind ik het persoonlijke contact met u.

Naast bovenvermelde bezigheden ben ik ook dierenliefhebber en in het weekend ben ik meestal in de weer met mijn fotocamera. Een kenmerk uit de analoge fotografie is het feit dat een negatief beeld zich ontwikkelt tot een positief beeld. Ook als adviseur blijf ik mezelf continue ontwikkelen en is het mijn persoonlijke uitdaging om u op financieel gebied een positieve ervaring rijker te maken.

T 088-5434349 / 06-55103487
E oost-gelre@optima.nl
André Spruijt
Financieel Adviseur

Mijn naam is André Spruijt, woonachtig in Breda met mijn vriendin en twee kinderen. Sinds 2009 ben ik werkzaam bij Optima Hypotheken & Verzekeringen waar ik sinds 2011 als franchisenemer verder van start ben gegaan onder de naam Optima Spruijt. 

Ik ben sinds 1997 werkzaam in de financiële dienstverlening. Ik ben niet gebonden met mijn werkzaamheden cq. klanten aan een speciale regio, ik werk door het gehele land en kom graag bij u thuis langs om alles te bespreken en te regelen voor u! Ik ben financieel adviseur op gebied van schadeverzekeringen (zowel particulier als zakelijk), hypotheken, consumptief krediet en inkomstenvoorzieningen zoals arbeidsongeschiktheid en werkloosheidsverzekeringen. Ik streef er naar u zo Optimaal mogelijk en naar tevredenheid van dienst te zijn op gebied van al uw financiële zaken!

T 088-5434350 / 06-42714561
E spruijt@optima.nl

Backoffice hypotheken

Marcel van der Rijst
Hypotheekadviseur

Mijn naam is Marcel van der Rijst, ik werk sinds 2005 met veel plezier bij Optima. Ik ben werkzaam op de hypotheekdesk waarbij ik voor onze relaties de leven- en hypotheekadministratie voer. Het is mijn streven om een hypotheekdossier zo snel mogelijk, na de aanvraag, bij het notariskantoor te krijgen, zodat er zo snel mogelijk gepasseerd kan worden. Ik probeer de relaties te ‘ontzorgen’, zodat zij geen zorgen hebben over hun hypotheekdossier, aangezien een hypotheek voor de meeste mensen niet aanspreekt, maar wel zorgt voor een jarenlange last.

Zelf ben ik woonachtig in IJsselstein, getrouwd en (trotse) vader van 2 jongens. Ik hou van sport, gezelligheid, lekker eten (en drinken) en vakanties (en andere leuke dingen met het gezin).

T 088-5434307
E hypotheek@optima.nl
Esra Elibol
Hypotheekadviseur

Mijn naam is Esra Elibol, in april 2018 heb ik mijn studie Financial Services Management afgerond. Tijdens mijn studie heb ik bij verschillende bedrijven in de financiële wereld ervaring en kennis opgedaan. Na mijn studie werd het tijd om mijn kwaliteiten toe te passen. Sinds juni 2018 ben ik daarom werkzaam bij Optima. Een bedrijf waar ik gelijk enthousiast van werd. Bij Optima kijken we naar de wensen en behoeften van de klant en het aller belangrijkste, wij zijn eerlijk. Ik ben er van overtuigd dat dit erg belangrijk is voor de klantbinding.

Ik ben opgegroeid in Haarlem en woon sinds 2016 samen met mijn man in Alblasserdam. In mijn vrije tijd hou ik van leuke dingen doen zoals winkelen, boeken lezen, reizen en heerlijk eten.

T 088-5434330
E hypotheek@optima.nl

Schadebehandeling

Petra Barendregt
Schadebehandelaar

Mijn naam is Petra Barendregt, woonachtig in de Hoeksche Waard en ik werk sinds 2004 met veel enthousiasme bij Optima. Ik ben werkzaam op de schadedesk waarbij ik voor onze klanten klaar sta ze te begeleiden bij schade door o.a. brand, water of  diefstal. Ook bij autoschade sta ik bij met heldere uitleg. Ik streef er naar om de schade zo spoedig mogelijk en naar tevredenheid af te wikkelen. Een schade is tenslotte al vervelend genoeg. 

Ik ben enthousiast en sportief. Ik hou van motorrijden, snowboarden en bootcamp. Omdat ik niet echt stil kan zitten past een sportief leven goed bij me, maar ook kan ik erg genieten van het organiseren van leuke uitjes. Bijvoorbeeld personeelsuitjes of iets leuks organiseren met vrienden. Deze persoonlijke eigenschap zorgen er in mijn werk ook voor dat ik graag de puntjes op de i zet en ik het belangrijk vind dat de klant een tevreden gevoel bij Optima heeft.

T 088-5434333
E schade@optima.nl
Marijke van Wingerden
Schadebehandelaar

Ik ben Marijke van Wingerden en ik ben in 2009 gestart bij een grote verzekeraar. Destijds niet direct met de intentie om schadebehandelaar te worden. Na verschillende functies ontdekte ik dat ik energie krijg van klantcontact. Na de verzekeraar maakte ik een overstap naar een grote bank en startte ik met een HBO opleiding bedrijfskunde. Bij een groot bedrijf gaat veel aandacht naar processen en controles terwijl het bedrijf bestaat door en vooral voor klanten. Dit heeft mij naar Optima geleid. 

Helaas denken veel klanten dat bij een allrisk dekking alles onder de dekking valt. Dit is niet het geval, het is mijn taak om hier zo snel mogelijk duidelijkheid te verschaffen. Ik zal er wel alles aan doen om de klant toch een oplossing te bieden. Gelukkig is er hier de ruimte om de klant de aandacht te geven die hij/zij verdient. Als schadebehandelaar krijg je dus te maken met veel verschillende emoties, een schade is nooit leuk en komt nooit gelegen! Hoe mooi is het dan als je iemand uit de “brand” kan helpen?

T 088-5434333
E schade@optima.nl
Sofia Ben Mimouna
Schadebehandelaar

Mijn naam is Sofia Ben Mimouna en ik ben sinds begin 2019 werkzaam bij Optima. Ik ben begonnen als stagiaire en dit beviel mij zo goed dat ik op de schadeafdeling ben gaan werken. Klantvriendelijkheid en klantgerichtheid zijn twee kernwaarden die ik erg belangrijk vind en terug zag komen op deze afdeling. Sinds ik hier werk kan ik deze kernwaarde zelf dagelijks in de praktijk brengen en dit bevalt mij zeer goed. Ik streef er dan ook naar om uw schade zo spoedig mogelijk en naar tevredenheid af te wikkelen.

Naast mijn werkzaamheden studeer ik momenteel Financial Services Management aan de hogeschool van Rotterdam. Mijn doel is om in de toekomst mensen te helpen bij het optimaal benutten van hun financiële middelen. Hoe fijn is het als je mensen kunt helpen hun doelen te bereiken?

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om boeken te lezen, series te kijken en te winkelen. Ik hecht daarnaast veel waarde aan gezellig met vriendinnen of familie zijn.

T 088-5434333
E schade@optima.nl

Polisadministratie

Jordan de Paus
Medewerker Polisadministratie

Mijn naam is Jordan de Paus, woonachtig in Sliedrecht. In januari 2019 ben ik begonnen bij Optima als stagiair. Dit beviel zo goed dat ik inmiddels werkzaam ben op de polisadministratie.

Eind juli 2019 heb ik mijn opleiding financiële dienstverlening afgerond.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan sporten (voetballen), darten, een heerlijk (speciaal)biertje drinken met vrienden en leuke activiteiten ondernemen met mijn vrienden.

T 088-5434330
E info@optima.nl
Sietse Rutgers
Medewerker Polisadministratie

Persoonlijk vind ik dat vriendelijk contact zonder enige tijdsdruk de basis moet zijn die elke verzekeringsmaatschappij zou moeten hanteren. Helaas komt het nog wel eens voor dat (internet)verzekeraars de klantenservice als een verplicht onderdeel zien en de kosten zo laag mogelijk willen houden. Dat betekent dus dat elk gesprek dan binnen een bepaalde tijd afgerond moet zijn. Dan vraag ik mij af of dit wel in uw belang is.

Deze benadering is dus ook niet wat Optima wil. Ik werk graag voor een tussenpersoon waar de klant nog centraal staat, geen nummer is, en niet een maatschappij is die verscholen zit achter een rampzalig lang keuzemenu. Op de polis-administratie voel ik me als een vis in het water en bied ik ondersteuning aan de adviseurs. Dankzij het werk en de fijne collega’s voel ik me hier echt thuis.

T 088-5434330
E Info@optima.nl
Dylano de Bruin
Medewerker Polisadministratie

Mijn naam is Dylano de Bruin, ik woon in Sliedrecht en ben sinds mei 2018 in dienst bij Optima.  Hiervoor heb ik stage gelopen bij Optima en dat is mij zo goed bevallen dat ik hier ben gaan werken. Ik heb de studie financiële dienstverlening gevolgd op het Florijn college in Breda en deze afgelopen jaar afgerond.

In mijn vrije tijd sport ik graag, ik voetbal bij V.V. Hardinxveld en fitness.

T 088-5434330
E info@optima.nl
Trudy Bosboom
Medewerker Polisadministratie

Mijn naam is Trudy Bosboom. Ik ben vanaf mei 2020 werkzaam bij Optima. Hiervoor heb ik 21 jaar bij een grote verzekeringsmaatschappij gewerkt en vanaf 1 juli 2019 bij Spa Assurantiën. Het fijne aan Optima vind ik, dat iedereen mag doen waar hij of zij goed in is. Zo krijgt u als klant het beste advies en de beste service. Ik kijk er naar uit om mee te denken met uw vraag of probleem en verbind u door met één van mijn gespecialiseerde collega’s voor de beste verzekering of hypotheek. Ik woon samen met mijn vriend in Gorinchem en doe aan bodycombat en fitness. Verder lees en puzzel ik graag en doe ik regelmatig vrijwilligerswerk.

T 088-5434330
E info@optima.nl

Management

Conny de Heijde
Management T 06-42064257
E conny.de.heijde@optima.nl