Advies Binnendienst

Marlies Siebers
Verzekeringsadviseur

Mijn naam is Marlies Siebers en ik ben sinds mei 2019 werkzaam bij Optima als verzekeringsadviseur. Hiervoor heb ik ruim 9 jaar bij een verzekeringsmaatschappij in Rotterdam gewerkt.

Toen ik voor de eerste keer bij Optima binnen kwam voelde het als een warm bad. Er heerst een gemoedelijke, open sfeer. Optima kenmerkt zich door de klant centraal te stellen, door de tijd te nemen, te luisteren en goed te adviseren. Wij zijn er om u te ontzorgen.

Samen met mijn kinderen woon ik in Vuren, een prachtig dorp aan de Waal. In mijn vrije tijd voetbal ik in een zevental voor dames en onderneem ik veel met de kinderen, zoals bijvoorbeeld een dagje dierentuin of een bezoek aan een speelbos.

T 088-5434330
E advies@optima.nl
Puck Helleman
Verzekeringsadviseur

Mijn naam is Puck Helleman, ik werk sinds 2007 met veel enthousiasme bij Optima. Ik ben begonnen op de Polisdesk waar ik ondersteuning gaf aan diverse adviseurs en daarnaast mutaties verwerkte in het systeem.

Vervolgens ben ik overgestapt naar de Schadedesk waar ik menig schadetraject heb mogen begeleiden. Inmiddels ben ik werkzaam als financieel adviseur waarbij ik ondersteuning bied aan de buitendienst adviseurs Pieter van den Boogaard en Michael Akemann.

T 088-5434309
E puck.helleman@optima.nl
Sandra Boon
Verzekeringsadviseur

Mijn naam is Sandra Boon en ik ben sinds 2004 werkzaam in de financiële sector, als verzekering– en belastingadviseur en relatiebeheerder hypotheken. Een vak wat nooit verveelt, omdat je elke dag met andere mensen en wensen te maken hebt. Daarom is het belangrijk om een goed persoonlijk contact met de klant te hebben om de juiste verzekering te vinden en af te stemmen. Sinds 1 mei ben ik werkzaam bij Optima als verzekeringsadviseur en mijn eerste gevoel bij binnenkomst was super! Dat gevoel wil ik uiteraard graag behouden en met u delen, als wij contact hebben met elkaar. Voor al uw vragen over verzekeringen, sta ik u graag te woord. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan koken, lekker uit eten gaan, spannende trillers lezen, in de tuin ploeteren, fietsen en wandelen, het liefst in mooie natuurgebieden.

T 088-5434330
E advies@optima.nl
Anjo van Heerde
Verzekeringsadviseur

Ik ben geboren en getogen in Lelystad. In de zomer van 2016 ben ik samen met mijn vrouw verhuisd naar de Alblasserwaard. Ik kon destijds gelijk bij Optima aan de slag in de functie van Relatiebeheerder. Ongeveer twee jaar heb ik hier met veel plezier gewerkt alvorens ik een uitdaging buiten de financiële dienstverlening ben aangegaan. Sinds augustus 2020 ben ik weer terug op het oude nest, in de functie van Verzekeringsadviseur.

Het kunnen nakomen van beloftes aan klanten, vind ik van groot belang. Daarnaast probeer ik elke klant de juiste zorg en aandacht te geven die hij of zij verdient.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan: varen, vissen, koken, barbecueën en klussen.

T 088-5434330
E advies@optima.nl
Demi Oostenbrug
Verzekeringsadviseur

Gastvrij, luisterend oor, maatwerk en werken aan een langdurige relatie. Dat zijn de kernwoorden die voor mij Optima, Optima maken.”

T 088-5434330
E advies@optima.nl
Michelle de Heer
Verzekeringsadviseur

Mijn naam is Michelle de Heer. Ik ben sinds april 2021 bij Optima actief als Verzekeringsadviseur Particulier. Voorheen heb ik gewerkt bij een grote bank, verzekeraar, hypotheekverstrekker en ben ook eerder bij een tussenpersoon actief geweest.

Ik kijk er ontzettend naar uit om samen met u op zoek te gaan naar de best passende oplossing/verzekering.

T 088-5434330
E advies@optima.nl
Joey Fransen
Verzekeringsadviseur

Sinds begin juni 2021 ben ik werkzaam bij Optima, in deze korte tijd ervaar ik hier al hele fijne werksfeer.

Na het afronden van mijn opleiding tot juridisch dienstverlener, ben ik verder gegaan in de financiële dienstverlening.

Ik ben begonnen bij een verzekeringsintermediair en voordat ik bij Optima ben gaan werken, werkte ik als Buitendienst Accountmanager Hypotheken.

Zowel het centraal stellen van de klantwens als de transparantie en eerlijkheid in de communicatie naar u als klant zijn één van onze belangrijkste taken in ons werk.

T 088-5434330
E advies@optima.nl
Majda Yachou
Verzekeringsadviseur

Mijn naam is Majda Yachou en ik ben werkzaam bij Optima als verzekeringsadviseur. Het is alweer bijna 18 jaar geleden dat ik mijn eerste stap zette op de assurantiemarkt. Na al die jaren doe ik dit werk nog steeds met veel liefde en plezier.

Bij Optima zet ik mij graag actief in voor u als onze klant. Dit klinkt logisch, maar voor ons bij Optima nemen we dat heel serieus. U verzekert zich bij een verzekeraar, maar ik ben voor u en deze partij het aanspreekpunt. Dat loopt meestal soepel en dan worden zaken vlot en naar tevredenheid afgewikkeld. Het komt echter soms ook voor dat de inzichten verschillen en juist dan merkt u wat uw tussenpersoon voor u doet. Oké, natuurlijk is niet alles verzekerd maar ik kan u dan duidelijk uitleggen waarom dit dan niet zo is en de situatie nader toelichten.

Ondanks dat de polisvoorwaarden zo helder mogelijk zijn opgesteld geeft een persoonlijke toelichting toch vaak het verschil. Dat is mijn kracht, dat garandeer ik u. Bent u nog geen klant van ons, dan hoop ik dat wij elkaar binnenkort eens spreken!! Anders tot snel.

T 088-5434330
E advies@optima.nl
Laura Rook
Verzekeringsadviseur

Mijn naam is Laura Rook en ik ben sinds juli 2021 werkzaam bij Optima als verzekeringsadviseur. Hiervoor heb ik 6 jaar gewerkt bij een makelaar in Assurantiën.

Graag neem ik de tijd voor u en help ik u met een passend advies!

T 088-5434330
E advies@optima.nl
Gaby Hansen Wilhelm
Verzekeringsadviseur

Mijn achtergrond ligt op het gebied van incasso binnen verschillende organisaties. Nu ben ik met veel enthousiasme bij Optima begonnen op de afdeling schade verzekeringen, samen met een gezellig team, werken we er hard aan om u te ontzorgen en te voorzien van een goed en eerlijk advies,

Ik woon samen met mijn man, 2 dochters en hond, in het mooie pittoreske Hooge Zwaluwe.

In mijn vrije tijd zet ik me als vrijwilliger in voor onze scouting vereniging, zing ik in een koor en gaan we er met het gezin er graag op uit.

T 088-5434330
E advies@optima.nl

Advies Buitendienst

Pieter van den Boogaard
Financieel Adviseur

Mijn naam is Pieter van den Boogaard, woonachtig in Hardinxveld-Giessendam. Al bijna 5 jaar ben ik betrokken bij de organisatie als zelfstandig adviseur. Als het gaat om particuliere relaties bedien ik met name de regio Drechtsteden. Voor mij prima bereikbaar en als geboren Dordtenaar is de omgeving mij goed bekend.

Wat betreft de zakelijke relaties bedien ik voornamelijk de omgeving Neder-Betuwe. Het gaat hier met name om het Midden- en Klein bedrijf actief in de agrarische, alsmede de transportsector. Dagelijks streef ik naar de beste verzekeringsoplossing voor onze klanten. De ondersteuning door onze binnendienstmedewerkers speelt hierin een belangrijke rol.

Als laatste adviseer ik op het gebied van Hypothecaire financieringen. De woningmarkt is volop in beweging. De historisch lage hypotheekrente, alsmede de alsmaar stijgende huizenprijzen zorgt ervoor dat de vraag naar woningfinancieringen onverminderd hoog blijft. 

Ook hiervoor geldt dat wij dagelijks ernaar streven om onze klanten het optimale te bieden. 

T 088-5434343 / 06-31788636
E pieter.van.den.boogaard@optima.nl
Michael Akemann
Financieel Adviseur

Mijn naam is Michael Akemann en ik ben sinds 2006 werkzaam binnen de Optima formule. In 2006 ben ik begonnen als kantoordirecteur van de vestiging Groot-Ammers. Na daar in bijna 4 jaar heel veel  geleerd te hebben heb ik besloten om verder te gaan in de franchise van Optima. Hier ben ik in 2010 mee gestart en dit bevalt meer dan uitstekend.

Hoe omschrijf ik mijzelf? Ik denk door aan te geven dat ik een vrolijk en sociaal persoon ben met een warm hart naar anderen toe wat vervolgens weer terug te vinden is in mijn werkwijze. Gelukkig krijg ik meer dan eens van mijn relaties te horen dat het persoonlijk contact en het idee hebbende en wetende dat je bij Optima Akemann zeker geen nummer bent maar ze je echt persoonlijk kennen, als groot compliment. Tevens ben ik een vak idioot met een brede kennis binnen ons mooie vak.

In mijn vrije tijd train en coach ik fanatiek het eerste elftal van de B (MO17)  van de meiden van BVV Barendrecht die inmiddels van de 2e klasse via de eerste klasse naar de hoofdklasse zijn gepromoveerd. Tevens fitness ik graag en ben ik graag aan de wandel met onze Duitse herder Joep.

Ik ben woonachtig in Barendrecht waar ik met veel plezier woon met mijn vrouw en 2 fantastische dochters. Verder reis ik graag en ben ik een echte levensgenieter.

T 088-5434341 / 06-41983747
E akemann@optima.nl
Erik Nuijten
Financieel Adviseur

Optima Bergen op Zoom is sinds 2006 gevestigd in Bergen op Zoom en sinds 2019 gevestigd aan de Prins Bernhardlaan. Inmiddels zijn we in de regio een vertrouwd adres voor financieel advies in de breedste zin van het woord. Bij ons kunt u terecht voor een gedegen advies met een persoonlijke benadering die u van uw adviseur mag verwachten.

Mocht u advies nodig hebben dan kunt u natuurlijk altijd bij ons binnen lopen aan de Prins Bernhardlaan 64 in Bergen op Zoom of u kunt via de mail of telefoon een afspraak met ons inplannen.

T 088-5434353 / 06-42519944
E bergenopzoom@optima.nl
Siegfried van Horssen
Financieel Adviseur

Mijn naam is Siegfried van Horssen en ben sinds 2012 werkzaam bij Optima als Financieel Adviseur. Mijn specialiteit is het geven van advies op het gebied van Hypothecaire financieringen.

Of het nu gaat om een starter op de woningsmarkt of iemand die zijn aflossingsvrije hypotheek wil omzetten, ik ga de uitdaging graag aan!

T 088-5434351
E siegfried.van.horssen@optima.nl
Herman Geul
Financieel Adviseur

Sinds 2000 ben ik financieel adviseur. In het begin bij verschillende organisaties zoals Aegon, RVS en De Hypotheker. Nu ben ik sinds 2010 als franchisekantoor aangesloten bij Optima, met als specialisme hypotheken en verzekeringen.  Ook op het gebied van pensioenen en kredieten heb ik ervaring en alle certificaten. Hier heb ik het zo naar mijn zin, dat ik tot aan mijn pensioen hoop te kunnen blijven. 

Mijn kantoor heb ik aan huis en mijn klanten zitten voornamelijk in de omgeving van Schiedam, maar uiteraard ga ik voor mijn klanten ook een stuk verder van huis als het gevraagd wordt, want ik kom altijd bij u thuis aan tafel voor een persoonlijk gesprek. Mijn vrouw en mijn zoon zijn mijn steun bij dit alles. Ze weten dat ik van 9.00 uur ’s ochtends tot 21.00 in de avond altijd bereikbaar ben voor mijn klanten.

T 088-5434347 / 06-31689189
E geul@optima.nl
Hicham Bouyazdouzen
Financieel Adviseur

Ik ben Hicham, ik ben opgegroeid in Den Hoorn, een dorpje tussen Delft en Den Haag. Ik ben hier eigenlijk altijd in de buurt gebleven en woon nu met mijn vrouw en twee kinderen in Den Haag Ypenburg. Ik besteed graag tijd met mijn gezin en doe aan zaalvoetbal en hardlopen. Na de middelbare school heb ik een studie bank- en verzekeringswezen gevolgd. Ik heb nu een tijdje bij Optima op het hoofdkantoor gewerkt en dat beviel me uitstekend. Al van jongs-af-aan had ik de ambitie om voor mezelf te beginnen en bij Optima heb ik die mogelijkheid. Als franchisenemer kan ik gebruik maken van de professionele backoffice van het hoofdkantoor van Optima. De administratie wordt mij zo uit handen genomen, waardoor ik mij volledig kan richten op mijn klanten. Daarnaast heb ik goed contact met de andere franchisenemers, waar ik regelmatig mee kan sparren.

Ik houd mij bezig met het behartigen van de zaken voor mijn klanten. Ik ben van mening dat een bedrijf een goede accountant en een goede financieel adviseur nodig heeft. Als ik mijn klanten kan ontzorgen door de verzekeringen perfect te regelen kunnen zij zich bezig houden met waar ze goed in zijn: hun bedrijf. Daarnaast onderhoud ik ook particuliere klanten, in de omgeving Haaglanden en Rotterdam. Klanten kunnen bij mij terecht op het gebied van alle verzekeringen en hypotheken, zodat ik mijn klanten kan helpen met financiële producten in de breedste zin van het woord.

T 088-5434356 / 06-18996202
E Hicham@optima.nl
Ko Stols
Financieel Adviseur

Mijn naam is Ko Stols en ik ben op 1 april 1997 begonnen als filiaalmanager bij Optima voor de vestiging in IJsselstein en IJsselstein is zo goed bevallen dat ik daar nooit meer ben vertrokken. Sinds 1 februari 2008 ben ik als ZZPer werkzaam in het hetzelfde werkgebied en ik vind het nog steeds een sport om de klanten van een goed hypotheekadvies te voorzien.

Ik woon nu dus ongeveer 20 jaar in IJsselstein en heb het daar erg naar mijn zin. Mijn hobby is sport zoals voetballen en tennis. Helaas kan ik door blessures het zelf niet meer beoefenen maar ik kijk er graag naar en help mijn zoon graag met het organiseren van diverse voetbalevenementen. Verder ben ik samen met mijn vrouw een groot sauna liefhebber en je kunt ons dan ook geregeld vinden in de sauna. Na een drukke werkweek is dit zeer ontspannend.

T 088-5434355 / 06-53635305
E Ko.stols@optima.nl
Maarten Vaes
Financieel Adviseur

Mijn naam is Maarten Vaes en ik ben sinds 1999 actief in de financiële sector en sinds 2007 actief bij Optima als zelfstandig financieel adviseur. Ik ben woonachtig in Rotterdam maar rij graag het hele land door voor het geven van een persoonlijk advies. Ik regel graag alle verzekeringen voor klanten, mijn specialiteit is hypotheekadvies, van hypotheken voor nieuwe woningen tot complexe oversluitdossiers! Samen met mijn collega’s bij Optima zorgen we er elke keer weer voor dat een hypotheekdossier snel en probleemloos wordt afgerond.

T 088-5434344 / 06-14017726
E zoetermeer@optima.nl
Mirjam Lindenhof
Financieel Adviseur

Mijn naam is Mirjam Lindenhof, in 2001 ben ik bij Optima in loondienst komen werken als buitendienstadviseur. Na dit 9 jaar met veel enthousiasme en plezier gedaan te hebben ben ik sinds 2010 bij Optima verder gegaan als zelfstandig ondernemer. Aangesloten zijn bij een organisatie zoals Optima heeft voor mij de voorkeur aangezien ik mij zodoende het meeste kan bezighouden met klantadvies, wat ik het leukste vind. Het is een fijn gevoel dat achter de schermen er bij Optima vakbekwame mensen zijn die de administratieve taken deels voor mij uitvoeren en je als zelfstandige toch een soort van collega’s hebt.

Een 40-urige werkweek is echter in alle jaren nog nooit voorgekomen, aangezien ik van mening ben dat in onze huidige 24-uurs economie, een klant die dringend hulp nodig heeft of graag in het weekend zijn nieuwe auto bij de dealer wilt meenemen mij moet kunnen bereiken. Een 9 tot 5-mentaliteit heb ik dus beslist niet.

Ik ben woonachtig in het Westland, maar door mijn loondienstperiode bij Optima zijn mijn klanten verspreid over Noord- en Zuid Holland, Utrecht, Flevoland en Noord Brabant. Een enkeling valt daar zelfs nog buiten. In mijn vrije tijd ben ik vaak op het voetbalveld te vinden als 1 van mijn 3 kinderen speelt en bij mooi weer op een terrasje of languit op het strand.

T 088-5434348 / 06-21506981
E lindenhof@optima.nl
Berry Arends
Financieel Adviseur

Mijn naam is Berry Arends. Sinds 2001 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening.Ik ben als adviseur particulier begonnen, later werkzaam geweest als vestigingsmanager en als regio manager. Sinds 2008 werk ik als zelfstandig ondernemer nauw samen met Optima. Qua dienstverlening ben ik breed inzetbaar. Een particuliere verzekering, een oplossing voor uw zakelijke verzekeringsvraagstukken, begeleiding bij de aankoop van een woning en/of de financiering ervan, uw financiële risico’s in kaart brengen bij arbeidsongeschiktheid of overlijden, dit is allemaal bij mij in vertrouwde handen. Maar het allerleukste aspect van mijn werk vind ik het persoonlijke contact met u.

Naast bovenvermelde bezigheden ben ik ook dierenliefhebber en in het weekend ben ik meestal in de weer met mijn fotocamera. Een kenmerk uit de analoge fotografie is het feit dat een negatief beeld zich ontwikkelt tot een positief beeld. Ook als adviseur blijf ik mezelf continue ontwikkelen en is het mijn persoonlijke uitdaging om u op financieel gebied een positieve ervaring rijker te maken.

T 088-5434349 / 06-55103487
E oost-gelre@optima.nl

Backoffice hypotheken

Marcel van der Rijst
Hypotheekadviseur

Mijn naam is Marcel van der Rijst, ik werk sinds 2005 met veel plezier bij Optima. Ik ben werkzaam op de hypotheekdesk waarbij ik voor onze relaties de leven- en hypotheekadministratie voer. Het is mijn streven om een hypotheekdossier zo snel mogelijk, na de aanvraag, bij het notariskantoor te krijgen, zodat er zo snel mogelijk gepasseerd kan worden. Ik probeer de relaties te ‘ontzorgen’, zodat zij geen zorgen hebben over hun hypotheekdossier, aangezien een hypotheek voor de meeste mensen niet aanspreekt, maar wel zorgt voor een jarenlange last.

Zelf ben ik woonachtig in IJsselstein, getrouwd en (trotse) vader van 2 jongens. Ik hou van sport, gezelligheid, lekker eten (en drinken) en vakanties (en andere leuke dingen met het gezin).

T 088-5434307
E hypotheek@optima.nl
Dineke Vanenburg-van Leeuwen
Medewerker Hypotheekdesk

Mijn naam is Dineke Vanenburg-van Leeuwen. Sinds 1 april 2022 werkzaam bij Optima. Hier heerst een open en gezellige sfeer onder collega's. Wat mij al snel duidelijk werd, is dat de klant centraal staat bij Optima.

Mijn werkverleden heb ik doorgebracht in de financiële sector. Dit in de lease en financieringsbranche. Na lange tijd wilde ik wat anders proberen. En dat is gelukt bij de hypotheekdesk. Samen met de heren van de hypotheekdesk doen wij er alles aan om het hypotheek traject correct te laten verlopen.

Samen met mijn man, drie kinderen en twee honden woon ik in Barendrecht. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin, familie, vrienden en wandelen met de honden

T 088-5434307
E dineke.van.leeuwen@optima.nl

Schadebehandeling

Petra Barendregt
Schadebehandelaar

Mijn naam is Petra Barendregt, woonachtig in de Hoeksche Waard en ik werk sinds 2004 met veel enthousiasme bij Optima. Ik ben werkzaam op de schadedesk waarbij ik voor onze klanten klaar sta ze te begeleiden bij schade door o.a. brand, water of  diefstal. Ook bij autoschade sta ik bij met heldere uitleg. Ik streef er naar om de schade zo spoedig mogelijk en naar tevredenheid af te wikkelen. Een schade is tenslotte al vervelend genoeg. 

Ik ben enthousiast en sportief. Ik hou van motorrijden, snowboarden en bootcamp. Omdat ik niet echt stil kan zitten past een sportief leven goed bij me, maar ook kan ik erg genieten van het organiseren van leuke uitjes. Bijvoorbeeld personeelsuitjes of iets leuks organiseren met vrienden. Deze persoonlijke eigenschap zorgen er in mijn werk ook voor dat ik graag de puntjes op de i zet en ik het belangrijk vind dat de klant een tevreden gevoel bij Optima heeft.

T 088-5434333
E schade@optima.nl
Lydia Verzijden
Schadebehandelaar

Ik ben Lydia Verzijden en sinds juni 2021 werkzaam bij Optima, In mijn jonge jaren ben ik net als mijn vader in verzekeringsland gerold en heb er mijn hart verloren. Toen de kinderen 18 jaar geleden geboren werden ben ik fulltime voor hen gaan zorgen. Ondertussen de Pabo afgerond en 5 jaar in het onderwijs gewerkt. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus toch weer terug bij waar het allemaal begon. Terug in de verzekeringen en op mijn favoriete plek…..schade-afhandeling.

Ik ben sportief en hou ontzettend van dieren. Ook fotografie behoort tot één van mijn hobby’s. Daarnaast ben ik gedreven en geef niet snel op. Wat uiteraard bij mijn werk als schadebehandelaar erg goed past.

Het is al vervelend zat als u schade heeft, daarom zet ik mij 100% in om de schade naar uw tevredenheid af te ronden.

Ik hoop u niet snel te spreken want dat zou betekenen dat u schade heeft, maar mocht het toch zo ver komen, dan help ik u graag.

T 088-5434333
E schade@optima.nl

Polisadministratie

Sietse Rutgers
Medewerker Polisadministratie

Persoonlijk vind ik dat vriendelijk contact zonder enige tijdsdruk de basis moet zijn die elke verzekeringsmaatschappij zou moeten hanteren. Helaas komt het nog wel eens voor dat (internet)verzekeraars de klantenservice als een verplicht onderdeel zien en de kosten zo laag mogelijk willen houden. Dat betekent dus dat elk gesprek dan binnen een bepaalde tijd afgerond moet zijn. Dan vraag ik mij af of dit wel in uw belang is.

Deze benadering is dus ook niet wat Optima wil. Ik werk graag voor een tussenpersoon waar de klant nog centraal staat, geen nummer is, en niet een maatschappij is die verscholen zit achter een rampzalig lang keuzemenu. Op de polis-administratie voel ik me als een vis in het water en bied ik ondersteuning aan de adviseurs. Dankzij het werk en de fijne collega’s voel ik me hier echt thuis.

T 088-5434330
E Info@optima.nl
Trudy Bosboom
Medewerker Polisadministratie

Mijn naam is Trudy Bosboom. Ik ben vanaf mei 2020 werkzaam bij Optima. Hiervoor heb ik 21 jaar bij een grote verzekeringsmaatschappij gewerkt en vanaf 1 juli 2019 bij Spa Assurantiën. Het fijne aan Optima vind ik, dat iedereen mag doen waar hij of zij goed in is. Zo krijgt u als klant het beste advies en de beste service. Ik kijk er naar uit om mee te denken met uw vraag of probleem en verbind u door met één van mijn gespecialiseerde collega’s voor de beste verzekering of hypotheek. Ik woon samen met mijn vriend in Gorinchem en doe aan bodycombat en fitness. Verder lees en puzzel ik graag en doe ik regelmatig vrijwilligerswerk.

T 088-5434330
E info@optima.nl
Marisca Ringelenstein
Medewerker Polisadministratie

...

T 088-5434330
E info@optima.nl

Management

Nils Bakker
Directeur

Al ruim 23 jaar werk ik met veel plezier aan het verbeteren van de dienstverlening van Optima Hypotheken & Verzekeringen. Dat doe ik niet alleen, maar samen met een fijn en enthousiast team.

Ons doel is u te ontzorgen op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Daar zijn wij goed in.

T 088-5434330
E nils.bakker@optima.nl
Gerald Rietveld
Controller

...

T 088-5434330
E gerald.rietveld@optima.nl
Dick Visser

Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in de zakelijke dienstverlening bij de Rabobank ben ik overgestapt naar Optima. Als teammanager streef ik naar tevreden collega’s die met plezier hun werk doen waardoor we natuurlijk streven naar tevreden klanten. Ik kijk uit naar deze samenwerking. Ik woon met mijn vrouw, vier kinderen en drie honden in Leerdam. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden om een potje te klaverjassen of bezoek ik een concert of festival.

T 088-5434330
E dick.visser@optima.nl