Over Optima

Optima is in 1998 opgericht in de Alblasserwaard. Inmiddels hebben wij meer dan 20 jaar ervaring in het adviseren en bemiddelen van hypotheken, verzekeringen en kredieten. Met adviseurs in het hele land is Optima inmiddels uitgegroeid tot een landelijk actief bedrijf, terwijl wij toch lokaal aanwezig kunnen zijn.

Onafhankelijk en eerlijk advies

Doordat we volledig onafhankelijk zijn kunnen wij bemiddelen tussen ruim 50 zorgvuldig geselecteerde banken, verzekeraars en hypotheekverstrekkers. Hierdoor kunnen we altijd het product aanbieden wat het beste past bij jouw situatie en wensen, tegen de scherpste prijs. Onze ervaren adviseurs nemen de tijd voor je om jouw situatie en wensen in kaart te brengen om zo altijd het beste advies te kunnen bieden.

Onze dienstverlening

Je kunt bij ons terecht voor hypotheekadvies en -bemiddeling, al je verzekeringen en kredieten. Uniek aan Optima is dat je bij ons je hypotheek kunt afsluiten hoe jij dat wil. Wil je een adviseur bij jou thuis, liever alles telefonisch regelen of doe je het het liefst allemaal zelf? Bij ons regel je het op jouw manier!

Teruggebeld worden?

Onze klanten vertellen

Onze klanten vertellen graag hoe ze onze dienstverlening ervaren. Lees hier de reviews: