​​

Advies Binnendienst

Judith van de Plassche
Financieel Adviseur

De klant heeft graag een goede indruk van jou en het bedrijf waar je voor werkt. Vriendelijk, eerlijk, toegankelijk en professioneel zijn woorden die voor mijzelf en Optima staan. In de juiste dosis gecombineerd. Het gaat om de ontmoeting, de ontmoeting met de ander, in mijn geval de telefonische ontmoeting met de klant. Waar ik blij van word, is als het me lukt een gesprek met u, over uw verzekering en/of hypotheek af te ronden met een vrolijke noot. Ik ben er van overtuigd dat u er ook zo over denkt. 

T 088-5434330
E advies@optima.nl
Bram Muilwijk
Financieel Adviseur

Mijn naam is Bram Muilwijk, sinds 2011 actief in het Bank- en Verzekeringswezen. Na 5 jaar bij een grote bank gewerkt te hebben vond ik het tijd voor meer persoonlijke aandacht voor de klant. Sinds 2016 werk ik daarom met plezier bij Optima. Ik werk op de afdeling verzekeringsadvies waarbij ik u voor uw verzekeringen adviseer. Het advies is afgestemd op wie u bent. Ik zal u daarom vragen stellen om u beter te leren kennen en zo uw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  Zo weet u zeker dat de verzekeringen op u zijn afgestemd en dus nooit te veel, maar ook niet te weinig verzekeringen heeft. Daarnaast bel ik u eens in de zoveel tijd om samen met u weer even naar de verzekeringen te kijken. Zo blijven de verzekeringen up-to-date en dat geeft een veilig gevoel. 

T 088-5434330
E advies@optima.nl
Puck Helleman
Financieel adviseur

Mijn naam is Puck Helleman, ik werk sinds 2007 met veel enthousiasme bij Optima. Ik ben begonnen op de Polisdesk waar ik ondersteuning gaf aan diverse adviseurs en daarnaast mutaties verwerkte in het systeem.

Vervolgens ben ik overgestapt naar de Schadedesk waar ik menig schadetraject heb mogen begeleiden. Inmiddels ben ik werkzaam als financieel adviseur waarbij ik ondersteuning bied aan de buitendienst adviseurs Pieter van den Boogaard en Michael Akemann.

T 088-5434309
E puck.helleman@optima.nl
Peter van Berchum
Financieel Adviseur

Sinds 2009 ben ik werkzaam in de wondere wereld van de verzekeringen. In het begin deed ik vooral administratief werk maar van het contact met klanten werd ik eigenlijk echt enthousiast. Daarom ben ik sinds enkele jaren actief als adviseur. Persoonlijk contact en luisteren vind ik hierin erg belangrijk. Zo kom ik er namelijk achter wat de klant echt nodig heeft. Niemand vindt het leuk om teveel te betalen en om ‘oververzekerd’ of ‘onderverzekerd’ te zijn. Bij Optima kijken we in een persoonlijk gesprek wat de wensen zijn van de klant en heel vaak valt er nog wel iets te besparen ook. Omdat klantcontact erg belangrijk is bij Optima ben ik daarnaast actief als gesprekscoach en kijk ik samen met mijn collega’s hoe we nog beter kunnen worden in het adviseren van onze klanten. 

De vrouw van mijn dromen heet Willemiek, we zijn gelukkig getrouwd. In mijn vrije tijd sport ik graag, hardlopen en fitness. Gezond leven en fit zijn vind ik erg belangrijk. Daarnaast maak ik - en luister ik - graag naar muziek, drink ik graag een biertje met vrienden en verken ik verre oorden in de tijd die overblijft.

T 088-5434330
E advies@optima.nl
Laura Viergever
Financieel adviseur

Mijn naam is Laura Viergever en ik ben sinds eind 2017 werkzaam bij Optima. Hiervoor heb ik een geruime tijd als adviseur bij een grote bank gewerkt. Na een korte uitstap naar een andere branche werk ik nu weer met plezier in de verzekeringswereld. In mijn werk vind ik het belangrijk om de klant centraal te stellen en ik sta u dan ook graag met persoonlijke aandacht te woord. Ik zorg ervoor dat uw verzekeringen bij Optima goed geregeld zijn. Ik ben opgegroeid in de Alblasserwaard en sinds een aantal jaren samenwonend binnen de Drechtsteden. In mijn vrije tijd sport ik graag, in de winter skiën en in de zomermaanden fiets ik veel. Ik houd daarnaast van lekker eten en kijk graag een goede film.

T 088-5434330
E advies@optima.nl
Nick Dijker
Financieel Adviseur

Mijn naam is Nick Dijker, sinds maart 2018 werkzaam bij Optima. Mijn taak is om een goede relatie op te bouwen met de klant en de service te verlenen waar Optima voor staat. De afwisselende behoeftes van de klant, daar ligt voor mij de uitdaging. Op het moment dat de klant met een goed gevoel de telefoon weer neerlegt, dan is het gesprek voor mij geslaagd.

Ik ben een geboren en getogen Dordtenaar en woon daar nog steeds met veel plezier. Verder voetbal ik al heel mn leven bij V.V. Wieldrecht, op dit moment in het 1e elftal. 

T 088-5434330
E advies@optima.nl
Sandra Boon
Financieel Adviseur

Mijn naam is Sandra Boon en ik ben sinds 2004 werkzaam in de financiële sector, als verzekering– en belastingadviseur en relatiebeheerder hypotheken. Een vak wat nooit verveelt, omdat je elke dag met andere mensen en wensen te maken hebt. Daarom is het belangrijk om een goed persoonlijk contact met de klant te hebben om de juiste verzekering te vinden en af te stemmen. Sinds 1 mei ben ik werkzaam bij Optima als verzekeringsadviseur en mijn eerste gevoel bij binnenkomst was super! Dat gevoel wil ik uiteraard graag behouden en met u delen, als wij contact hebben met elkaar. Voor al uw vragen over verzekeringen, sta ik u graag te woord. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan koken, lekker uit eten gaan, spannende trillers lezen, in de tuin ploeteren, fietsen en wandelen, het liefst in mooie natuurgebieden.

T 088-5434330
E advies@optima.nl

Advies Buitendienst

Pieter van den Boogaard
Financieel Adviseur

Mijn naam is Pieter van den Boogaard, woonachtig in Hardinxveld-Giessendam. Al bijna 5 jaar ben ik betrokken bij de organisatie als zelfstandig adviseur. Als het gaat om particuliere relaties bedien ik met name de regio Drechtsteden. Voor mij prima bereikbaar en als geboren Dordtenaar is de omgeving mij goed bekend.

Wat betreft de zakelijke relaties bedien ik voornamelijk de omgeving Neder-Betuwe. Het gaat hier met name om het Midden- en Klein bedrijf actief in de agrarische, alsmede de transportsector. Dagelijks streef ik naar de beste verzekeringsoplossing voor onze klanten. De ondersteuning door onze binnendienstmedewerkers speelt hierin een belangrijke rol.

Als laatste adviseer ik op het gebied van Hypothecaire financieringen. De woningmarkt is volop in beweging. De historisch lage hypotheekrente, alsmede de alsmaar stijgende huizenprijzen zorgt ervoor dat de vraag naar woningfinancieringen onverminderd hoog blijft. 

Ook hiervoor geldt dat wij dagelijks ernaar streven om onze klanten het optimale te bieden. 

T 088-5434343
E pieter.van.den.boogaard@optima.nl
Michael Akemann
Financieel Adviseur

Mijn naam is Michael Akemann en ik ben sinds 2006 werkzaam binnen de Optima formule. In 2006 ben ik begonnen als kantoordirecteur van de vestiging Groot-Ammers. Na daar in bijna 4 jaar heel veel  geleerd te hebben heb ik besloten om verder te gaan in de franchise van Optima. Hier ben ik in 2010 mee gestart en dit bevalt meer dan uitstekend.

Hoe omschrijf ik mijzelf? Ik denk door aan te geven dat ik een vrolijk en sociaal persoon ben met een warm hart naar anderen toe wat vervolgens weer terug te vinden is in mijn werkwijze. Gelukkig krijg ik meer dan eens van mijn relaties te horen dat het persoonlijk contact en het idee hebbende en wetende dat je bij Optima Akemann zeker geen nummer bent maar ze je echt persoonlijk kennen, als groot compliment. Tevens ben ik een vak idioot met een brede kennis binnen ons mooie vak.

In mijn vrije tijd train en coach ik fanatiek het eerste elftal van de B (MO17)  van de meiden van BVV Barendrecht die inmiddels van de 2e klasse via de eerste klasse naar de hoofdklasse zijn gepromoveerd. Tevens fitness ik graag en ben ik graag aan de wandel met onze Duitse herder Joep.

Ik ben woonachtig in Barendrecht waar ik met veel plezier woon met mijn vrouw en 2 fantastische dochters. Verder reis ik graag en ben ik een echte levensgenieter.

T 088-5434341
E akemann@optima.nl
Erik Nuijten
Financieel Adviseur

Optima Bergen op Zoom is sinds 2006 gevestigd aan “De Kaai” in Bergen op Zoom en inmiddels een vertrouwd adres voor financieel advies in de breedste zin van het woord. Bij ons kunt u terecht voor een gedegen advies met een persoonlijke benadering die u van uw adviseur mag verwachten. Mocht u advies nodig hebben dan kunt u natuurlijk altijd bij ons binnen lopen aan de Noordzijde Haven 78 in Bergen op Zoom of u kunt via de mail of telefoon een afspraak met ons inplannen.

T 088-5434353
E bergenopzoom@optima.nl
André Spruijt
Financieel Adviseur

Mijn naam is André Spruijt, woonachtig in Breda met mijn vriendin en twee kinderen. Sinds 2009 ben ik werkzaam bij Optima Hypotheken & Verzekeringen waar ik sinds 2011 als franchisenemer verder van start ben gegaan onder de naam Optima Spruijt. 

Ik ben sinds 1997 werkzaam in de financiële dienstverlening. Ik ben niet gebonden met mijn werkzaamheden cq. klanten aan een speciale regio, ik werk door het gehele land en kom graag bij u thuis langs om alles te bespreken en te regelen voor u! Ik ben financieel adviseur op gebied van schadeverzekeringen (zowel particulier als zakelijk), hypotheken, consumptief krediet en inkomstenvoorzieningen zoals arbeidsongeschiktheid en werkloosheidsverzekeringen. Ik streef er naar u zo Optimaal mogelijk en naar tevredenheid van dienst te zijn op gebied van al uw financiële zaken!

T 088-5434350
E spruijt@optima.nl
Berry Arends
Financieel Adviseur

Mijn naam is Berry Arends. Sinds 2001 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening.Ik ben als adviseur particulier begonnen, later werkzaam geweest als vestigingsmanager en als regio manager. Sinds 2008 werk ik als zelfstandig ondernemer nauw samen met Optima. Qua dienstverlening ben ik breed inzetbaar. Een particuliere verzekering, een oplossing voor uw zakelijke verzekeringsvraagstukken, begeleiding bij de aankoop van een woning en/of de financiering ervan, uw financiële risico’s in kaart brengen bij arbeidsongeschiktheid of overlijden, dit is allemaal bij mij in vertrouwde handen. Maar het allerleukste aspect van mijn werk vind ik het persoonlijke contact met u.

Naast bovenvermelde bezigheden ben ik ook dierenliefhebber en in het weekend ben ik meestal in de weer met mijn fotocamera. Een kenmerk uit de analoge fotografie is het feit dat een negatief beeld zich ontwikkelt tot een positief beeld. Ook als adviseur blijf ik mezelf continue ontwikkelen en is het mijn persoonlijke uitdaging om u op financieel gebied een positieve ervaring rijker te maken.

T 088-5434349
E oost-gelre@optima.nl
Mirjam Lindenhof
Financieel Adviseur

Mijn naam is Mirjam Lindenhof, in 2001 ben ik bij Optima in loondienst komen werken als buitendienstadviseur. Na dit 9 jaar met veel enthousiasme en plezier gedaan te hebben ben ik sinds 2010 bij Optima verder gegaan als zelfstandig ondernemer. Aangesloten zijn bij een organisatie zoals Optima heeft voor mij de voorkeur aangezien ik mij zodoende het meeste kan bezighouden met klantadvies, wat ik het leukste vind. Het is een fijn gevoel dat achter de schermen er bij Optima vakbekwame mensen zijn die de administratieve taken deels voor mij uitvoeren en je als zelfstandige toch een soort van collega’s hebt.

Een 40-urige werkweek is echter in alle jaren nog nooit voorgekomen, aangezien ik van mening ben dat in onze huidige 24-uurs economie, een klant die dringend hulp nodig heeft of graag in het weekend zijn nieuwe auto bij de dealer wilt meenemen mij moet kunnen bereiken. Een 9 tot 5-mentaliteit heb ik dus beslist niet.

Ik ben woonachtig in het Westland, maar door mijn loondienstperiode bij Optima zijn mijn klanten verspreid over Noord- en Zuid Holland, Utrecht, Flevoland en Noord Brabant. Een enkeling valt daar zelfs nog buiten. In mijn vrije tijd ben ik vaak op het voetbalveld te vinden als 1 van mijn 3 kinderen speelt en bij mooi weer op een terrasje of languit op het strand.

T 088-5434348
E lindenhof@optima.nl
Ko Stols
Financieel Adviseur

Mijn naam is Ko Stols en ik ben op 1 april 1997 begonnen als filiaalmanager bij Optima voor de vestiging in IJsselstein en IJsselstein is zo goed bevallen dat ik daar nooit meer ben vertrokken. Sinds 1 februari 2008 ben ik als ZZPer werkzaam in het hetzelfde werkgebied en ik vind het nog steeds een sport om de klanten van een goed hypotheekadvies te voorzien.

Ik woon nu dus ongeveer 20 jaar in IJsselstein en heb het daar erg naar mijn zin. Mijn hobby is sport zoals voetballen en tennis. Helaas kan ik door blessures het zelf niet meer beoefenen maar ik kijk er graag naar en help mijn zoon graag met het organiseren van diverse voetbalevenementen. Verder ben ik samen met mijn vrouw een groot sauna liefhebber en je kunt ons dan ook geregeld vinden in de sauna. Na een drukke werkweek is dit zeer ontspannend.

T 088-5434355
E Ko.stols@optima.nl
Herman Geul
Financieel Adviseur

Sinds 2000 ben ik financieel adviseur. In het begin bij verschillende organisaties zoals Aegon, RVS en De Hypotheker. Nu ben ik sinds 2010 als franchisekantoor aangesloten bij Optima, met als specialisme hypotheken en verzekeringen.  Ook op het gebied van pensioenen en kredieten heb ik ervaring en alle certificaten. Hier heb ik het zo naar mijn zin, dat ik tot aan mijn pensioen hoop te kunnen blijven. 

Mijn kantoor heb ik aan huis en mijn klanten zitten voornamelijk in de omgeving van Schiedam, maar uiteraard ga ik voor mijn klanten ook een stuk verder van huis als het gevraagd wordt, want ik kom altijd bij u thuis aan tafel voor een persoonlijk gesprek. Mijn vrouw en mijn zoon zijn mijn steun bij dit alles. Ze weten dat ik van 9.00 uur ’s ochtends tot 21.00 in de avond altijd bereikbaar ben voor mijn klanten.

T 088-5434347
E geul@optima.nl
Maarten Vaes
Financieel Adviseur

Mijn naam is Maarten Vaes en ik ben sinds 1999 actief in de financiële sector en sinds 2007 actief bij Optima als zelfstandig financieel adviseur. Ik ben woonachtig in Rotterdam maar rij graag het hele land door voor het geven van een persoonlijk advies. Ik regel graag alle verzekeringen voor klanten, mijn specialiteit is hypotheekadvies, van hypotheken voor nieuwe woningen tot complexe oversluitdossiers! Samen met mijn collega’s bij Optima zorgen we er elke keer weer voor dat een hypotheekdossier snel en probleemloos wordt afgerond.

T 088-5434344
E zoetermeer@optima.nl
Hicham Bouyazdouzen
Financieel Adviseur

Ik ben Hicham, ik ben opgegroeid in Den Hoorn, een dorpje tussen Delft en Den Haag. Ik ben hier eigenlijk altijd in de buurt gebleven en woon nu met mijn vrouw en twee kinderen in Den Haag Ypenburg. Ik besteed graag tijd met mijn gezin en doe aan zaalvoetbal en hardlopen. Na de middelbare school heb ik een studie bank- en verzekeringswezen gevolgd. Ik heb nu een tijdje bij Optima op het hoofdkantoor gewerkt en dat beviel me uitstekend. Al van jongs-af-aan had ik de ambitie om voor mezelf te beginnen en bij Optima heb ik die mogelijkheid. Als franchisenemer kan ik gebruik maken van de professionele backoffice van het hoofdkantoor van Optima. De administratie wordt mij zo uit handen genomen, waardoor ik mij volledig kan richten op mijn klanten. Daarnaast heb ik goed contact met de andere franchisenemers, waar ik regelmatig mee kan sparren.

Ik houd mij bezig met het behartigen van de zaken voor mijn klanten. Ik ben van mening dat een bedrijf een goede accountant en een goede financieel adviseur nodig heeft. Als ik mijn klanten kan ontzorgen door de verzekeringen perfect te regelen kunnen zij zich bezig houden met waar ze goed in zijn: hun bedrijf. Daarnaast onderhoud ik ook particuliere klanten, in de omgeving Haaglanden en Rotterdam. Klanten kunnen bij mij terecht op het gebied van alle verzekeringen en hypotheken, zodat ik mijn klanten kan helpen met financiële producten in de breedste zin van het woord.

T 088-5434356
E Hicham@optima.nl

Hypotheek

Marcel van der Rijst
Hypotheekacceptant

Mijn naam is Marcel van der Rijst, ik werk sinds 2005 met veel plezier bij Optima. Ik ben werkzaam op de hypotheekdesk waarbij ik voor onze relaties de leven- en hypotheekadministratie voer. Het is mijn streven om een hypotheekdossier zo snel mogelijk, na de aanvraag, bij het notariskantoor te krijgen, zodat er zo snel mogelijk gepasseerd kan worden. Ik probeer de relaties te ‘ontzorgen’, zodat zij geen zorgen hebben over hun hypotheekdossier, aangezien een hypotheek voor de meeste mensen niet aanspreekt, maar wel zorgt voor een jarenlange last.

Zelf ben ik woonachtig in IJsselstein, getrouwd en (trotse) vader van 2 jongens. Ik hou van sport, gezelligheid, lekker eten (en drinken) en vakanties (en andere leuke dingen met het gezin).

T 088-5434307
E hypotheek@optima.nl
Esra Elibol
Hypotheekadviseur

Mijn naam is Esra Elibol, in april 2018 heb ik mijn studie Financial Services Management afgerond. Tijdens mijn studie heb ik bij verschillende bedrijven in de financiële wereld ervaring en kennis opgedaan. Na mijn studie werd het tijd om mijn kwaliteiten toe te passen. Sinds juni 2018 ben ik daarom werkzaam bij Optima. Een bedrijf waar ik gelijk enthousiast van werd. Bij Optima kijken we naar de wensen en behoeften van de klant en het aller belangrijkste, wij zijn eerlijk. Ik ben er van overtuigd dat dit erg belangrijk is voor de klantbinding.

Ik ben opgegroeid in Haarlem en woon sinds 2016 samen met mijn man in Alblasserdam. In mijn vrije tijd hou ik van leuke dingen doen zoals winkelen, boeken lezen, reizen en heerlijk eten.

T 088-5434330
E hypotheek@optima.nl

Schadebehandeling

Petra Barendregt
Schadebehandelaar

Mijn naam is Petra Barendregt, woonachtig in de Hoeksche Waard en ik werk sinds 2004 met veel enthousiasme bij Optima. Ik ben werkzaam op de schadedesk waarbij ik voor onze klanten klaar sta ze te begeleiden bij schade door o.a. brand, water of  diefstal. Ook bij autoschade sta ik bij met heldere uitleg. Ik streef er naar om de schade zo spoedig mogelijk en naar tevredenheid af te wikkelen. Een schade is tenslotte al vervelend genoeg. 

Ik ben enthousiast en sportief. Ik hou van motorrijden, snowboarden en bootcamp. Omdat ik niet echt stil kan zitten past een sportief leven goed bij me, maar ook kan ik erg genieten van het organiseren van leuke uitjes. Bijvoorbeeld personeelsuitjes of iets leuks organiseren met vrienden. Deze persoonlijke eigenschap zorgen er in mijn werk ook voor dat ik graag de puntjes op de i zet en ik het belangrijk vind dat de klant een tevreden gevoel bij Optima heeft.

T 088-5434333
E schade@optima.nl
Marijke van Andel
Schadebehandelaar

Ik ben Marijke van Andel en ik ben in 2009 gestart bij een grote verzekeraar. Destijds niet direct met de intentie om schadebehandelaar te worden. Na verschillende functies ontdekte ik dat ik energie krijg van klantcontact. Na de verzekeraar maakte ik een overstap naar een grote bank en startte ik met een HBO opleiding bedrijfskunde. Bij een groot bedrijf gaat veel aandacht naar processen en controles terwijl het bedrijf bestaat door en vooral voor klanten. Dit heeft mij naar Optima geleid. 

Helaas denken veel klanten dat bij een allrisk dekking alles onder de dekking valt. Dit is niet het geval, het is mijn taak om hier zo snel mogelijk duidelijkheid te verschaffen. Ik zal er wel alles aan doen om de klant toch een oplossing te bieden. Gelukkig is er hier de ruimte om de klant de aandacht te geven die hij/zij verdient. Als schadebehandelaar krijg je dus te maken met veel verschillende emoties, een schade is nooit leuk en komt nooit gelegen! Hoe mooi is het dan als je iemand uit de “brand” kan helpen?

T 088-5434333
E schade@optima.nl

Administratie

Sander Schaap
Medewerker Polisadministratie

Mijn naam is Sander Schaap, ik werk sinds maart 2017 bij Optima. Ik ben werkzaam op de Polisdesk waarbij ik administratieve ondersteuning bied aan onze adviseurs, naast veel gerelateerde werkzaamheden. Daarnaast ben ik werkzaam op de Schadedesk waarbij ik onze klanten en adviseurs begeleid bij geleden schade.

T 088-5434330
E Info@optima.nl
Arja Heuseveldt-De Jong
Medewerker Polisadministratie

Mijn naam is Arja Heuseveldt, ik werk sinds 2005 bij Optima. Binnen het bedrijf heb ik in de afgelopen jaren diverse functies vervuld en sinds enige jaren hou ik me bezig met de administratie van het bedrijf. Ik verwerk onder andere de binnenkomende en uitgaande gelden en de informatie van de diverse maatschappijen waar we mee samen werken. Op deze manier houden we ook de polis informatie bij in ons administratiesysteem om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Ik woon in Groot-Ammers, ben getrouwd en ik heb 2 leuke actieve meiden. We houden ervan om met z’n allen leuke dingen te doen. Ik ben erg ondernemend en stilzitten is niet mijn ding. Graag maken we ook mooie reizen om te genieten van al het moois wat de wereld te bieden heeft. Tenslotte kan ik echt genieten van wandelen, fietsen of een rondje paardrijden in de natuur. 

T 088-5434330
E administratie@optima.nl
Sietse Rutgers
Medewerker Polisadministratie

Persoonlijk vind ik dat vriendelijk contact zonder enige tijdsdruk de basis moet zijn die elke verzekeringsmaatschappij zou moeten hanteren. Helaas komt het nog wel eens voor dat (internet)verzekeraars de klantenservice als een verplicht onderdeel zien en de kosten zo laag mogelijk willen houden. Dat betekent dus dat elk gesprek dan binnen een bepaalde tijd afgerond moet zijn. Dan vraag ik mij af of dit wel in uw belang is.

Deze benadering is dus ook niet wat Optima wil. Ik werk graag voor een tussenpersoon waar de klant nog centraal staat, geen nummer is, en niet een maatschappij is die verscholen zit achter een rampzalig lang keuzemenu. Op de polis-administratie voel ik me als een vis in het water en bied ik ondersteuning aan de adviseurs. Dankzij het werk en de fijne collega’s voel ik me hier echt thuis.

T 088-5434330
E Info@optima.nl
Dylano de Bruin
Medewerker Polisadministratie

Mijn naam is Dylano de Bruin, ik woon in Sliedrecht en ben sinds mei 2018 in dienst bij Optima.  Hiervoor heb ik stage gelopen bij Optima en dat is mij zo goed bevallen dat ik hier ben gaan werken. Ik volg op dit moment de studie financiële dienstverlening op het Florijn college in Breda en hoop deze studie volgend jaar af te ronden.

In mijn vrije tijd sport ik graag, ik voetbal bij V.V. Hardinxveld en ik fitness.

T 088-5434330
E Info@optima.nl

Management

Jeroen Schakel
Algemeen directeur

Mijn naam is Jeroen Schakel en ik ben sinds 2013 werkzaam bij Optima. Ik ben begonnen als financieel adviseur en ben inmiddels eindverantwoordelijk binnen het bedrijf. Voor zowel Optima als mijzelf zijn integriteit en openheid zeer belangrijk. Wij doen dagelijks ons best om onze klanten te ontzorgen en van maximaal gemak te voorzien.
Ik ben geboren en getogen in de Alblasserwaard en woonachtig in Molenaarsgraaf. Ik ben getrouwd met Marja en samen hebben we twee zonen. In mijn vrije tijd ben ik actief in het verenigingsleven en houd daarnaast van lekker eten.

T 088-54334330
E jeroen.schakel@optima.nl

Automatisering

Lennart Hoornaar
Systeembeheerder

Ik ben Lennart Hoornaar en ik kom uit Hardinxveld-Giessendam. Binnen Optima heb ik de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alle systemen en computers zonder problemen door draaien. 

T 088-5434330
E info@optima.nl
Tim Nederveen
Applicatie ontwikkelaar

Ik ben sinds 2016 actief voor Optima en ben bezig met de ontwikkeling van diverse applicaties. Mijn doel is er voor te zorgen dat adviseurs eenvoudiger en sneller hun werk kunnen uitvoeren.

T 088-5434330
E info@optima.nl
Matthias Bakker
Applicatie ontwikkelaar

Ik ben sinds 2016 actief voor Optima en ben bezig met de ontwikkeling van diverse applicaties. Mijn doel is er voor te zorgen dat adviseurs eenvoudiger en sneller hun werk kunnen uitvoeren.

T 088-5434330
E info@optima.nl

Marketing

Thomas Verbart
Marketing Medewerker

Ik ben Thomas Verbart. Ik werk sinds maart 2018 bij Optima en ik ben hier verantwoordelijk voor de marketing. Ik vind het hierin belangrijk om de kernwaarden van Optima uit te stralen, persoonlijk, transparant, eerlijk en ontzorgend. Daarnaast zet ik mij in om het  voor de financieel adviseurs zo makkelijk mogelijk te maken om jou als klant te helpen. Ik kom oorspronkelijk niet uit de financiële dienstverlening, maar uit de voedingsmiddelenbranche. Na een studie bedrijfskunde en agribusiness en een tijdje in de olijfolie gewerkt te hebben werk ik nu met veel plezier bij Optima. Mijn taken bestaan voornamelijk uit het vergroten van de bekendheid van Optima en het communiceren van wat wij doen, waarom wij daar goed in zijn en wat Optima bijzonder maakt.

Ik woon in Nieuwegein en in mijn vrije tijd houd ik van sporten, koken en lekker eten (en drinken) met vrienden.

T 088-5434334
E thomas.verbart@optima.nl