​​

Adviseurs Binnendienst

Judith van de Plassche
Financieel Adviseur

De klant heeft graag een goede indruk van jou en het bedrijf waar je voor werkt. Vriendelijk, eerlijk, toegankelijk en professioneel, woorden die voor mijzelf en Optima staan. In de juiste dosis gecombineerd. Het gaat om de ontmoeting, de ontmoeting met de ander, in mijn geval de telefonische ontmoeting met de klant. Waar ik blij van wordt,  is als het me lukt een gesprek met u, over uw verzekering en/of hypotheek af te ronden met een vrolijke noot.  Ik ben er van overtuigt dat u er ook zo over denkt. 

T 088-5434330
E advies@optima.nl
Anjo van Heerde
Financieel Adviseur

Mijn naam is Anjo van Heerde. Sinds september 2016 werk ik met veel plezier voor Optima. Mijn taak binnen Optima is het onderhouden van onze relaties en advies te geven waar nodig is. De afwisselende gesprekken met onze klanten maken mijn functie leuk en uitdagend.

Ik ben geboren en opgegroeid in Lelystad. In de zomer van 2016 zijn mijn vrouw en ik naar de Alblasserwaard verhuisd. In mijn vrije tijd mag ik graag koken, vissen en in de zomermaanden lekker varen. Ik ben een liefhebber van voetbal en drink geregeld met vrienden een biertje. 

T 088-5434330
E advies@optima.nl
Marscha Nuijten-Gijzen
Financieel Adviseur

Ik ben Marscha Nuijten-Gijzen, financieel adviseur bij Optima. Als klein meisje en dochter van een verzekeringsadviseur was ik ervan overtuigd dat ik NIET in de verzekeringen wilde. Maar het blijkt toch in mijn DNA te zitten, want ik rolde het vak in en vind het nog steeds ontzettend leuk!

Als financieel adviseur adviseer ik u als klant over het verzekeren van alle soortige risico’s.

Ik neem de tijd voor u en doe graag dat stapje meer om al uw vragen tot in detail te beantwoorden.
Een eerlijk en oprecht advies is wat wij geven en dat past helemaal bij mij! Ik neem de zorgen en het uitzoekwerk met betrekking tot uw verzekeringen uit handen, zodat u zich met leukere dingen bezig kunt houden. Heeft u een vraag of een probleem? Tijdens een gesprek vertel ik u alles wat ik weet en bespreek ik graag de mogelijkheden met u.

T 088-5434330
E advies@optima.nl
Bram Muilwijk
Financieel Adviseur

Mijn naam is Bram Muilwijk, sinds 2011 actief in het Bank- en Verzekeringswezen. Na 5 jaar bij een grote bank gewerkt te hebben vond ik het tijd voor meer persoonlijke aandacht voor de klant. Sinds 2016 werk ik daarom met plezier bij Optima. Ik werk op de afdeling verzekeringsadvies waarbij ik voor u in uw verzekeringen te adviseren. Het advies is afgestemd op u bent. Ik zal u daarom vragen stellen om u beter te leren kennen en zo uw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  Zo weet u zeker dat de verzekeringen op u zijn afgestemd en dus nooit te veel, maar ook niet te weinig verzekeringen heeft. Daarnaast bel ik u eens in de zoveel tijd om samen met u weer even naar de verzekeringen te kijken. Zo blijven de verzekeringen up-to-date en dat geeft een veilig gevoel. 

T 088-5434330
E advies@optima.nl
Peter van Berchum
Financieel Adviseur

Sinds 2009 ben ik werkzaam in de wondere wereld van de verzekeringen. In het begin deed ik vooral administratief werk maar van het contact met klanten werd ik eigenlijk echt enthousiast. Daarom ben ik sinds enkele jaren actief als adviseur. Persoonlijk contact en luisteren vind ik hierin erg belangrijk. Zo kom ik er namelijk achter wat de klant echt nodig heeft. Niemand vindt het leuk om teveel te betalen en om ‘oververzekerd’ of ‘onderverzekerd’ te zijn. Bij Optima kijken we in een persoonlijk gesprek wat de wensen zijn van de klant en heel vaak valt er nog wel iets te besparen ook. Omdat klantcontact erg belangrijk is bij Optima ben ik daarnaast actief als gesprekscoach en kijk ik samen met mijn collega’s hoe we nog beter kunnen worden in het adviseren van onze klanten. 
De vrouw van mijn dromen heet Willemiek, we zijn gelukkig getrouwd. Samen hebben wij een biologische winkel die Willemiek vooral runt. In mijn vrije tijd sport ik graag. Hardlopen en fitness. Gezond leven en fit zijn vind ik erg belangrijk. Daarnaast maak ik - en luister ik graag naar muziek, drink ik graag een biertje met vrienden en verken ik verre oorden in de tijd die overblijft.

T 088-5434330
E advies@optima.nl

Adviseurs Buitendienst

Pieter van den Boogaard
Financieel Adviseur

Mijn naam is Pieter van den Boogaard, woonachtig in Hardinxveld-Giessendam. Al bijna 4 jaar ben ik betrokken bij de organisatie als zelfstandig adviseur. Als het gaat om particuliere relaties bedien ik met name de regio Drechtsteden. Voor mij prima bereikbaar en als geboren Dordtenaar is de omgeving mij goed bekend.

Wat betreft de zakelijke relaties bedien ik voornamelijk de omgeving Neder-Betuwe. Het gaat hier om het midden en klein bedrijf actief in de agrarische, alsmede de transportsector. Dagelijks streef ik naar de beste verzekeringsoplossing voor onze klanten. De ondersteuning door onze binnendienstmedewerkers speelt hierin een belangrijke rol.

Als laatste adviseer ik op het gebied van Hypothecaire financieringen. De woningmarkt is volop in beweging. De historisch lage hypotheekrente, alsmede de als maar stijgende huizenprijzen zorgt ervoor dat de vraag naar woningfinancieringen onverminderd hoog blijft. 

Ook hiervoor geldt dat wij dagelijks ernaar streven om onze klanten het optimale te bieden. 

T 088-5434343
E Drechtsteden@optima.nl
Michael Akemann
Financieel Adviseur

Mijn naam is Michael Akemann en ben sinds 2006 werkzaam binnen de Optima formule. In 2006 ben ik begonnen als kantoordirecteur van de vestiging Groot-Ammers. Na daar in bijna 4 jaar heel veel  geleerd te hebben heb ik besloten om verder te gaan in de franchise van Optima. Hier ben ik in 2010 mee gestart en dit bevalt meer dan uitstekend.

Hoe omschrijf ik mijzelf? Ik denk door aan te geven dat ik een vrolijk en sociaal persoon ben met een warm hart naar andere toe wat vervolgens weer terug te vinden is naar mijn werkwijze. Gelukkig krijg ik meer dan eens van mijn relaties te horen dat het persoonlijk contact en het idee hebbende en wetende  dat je bij Optima Akemann zeker geen nummer bent maar ze je echt persoonlijk kennen,  als groot compliment. Tevens ben ik een vak idioot met een brede kennis binnen ons mooi vak.

In mijn vrije tijd train en coach in fanatiek het eerste elftal van de B (MO17)  van de meiden van BBV Barendrecht die inmiddels van de 2e klasse via de eerste klasse naar de hoofdklasse zijn gepromoveerd. Tevens fitness ik graag en ben ik graag aan de wandel met onze Duitse herder Joep.

Ik ben woonachtig in Barendrecht waar ik met veel plezier woon met mijn vrouw en 2 fantastische dochters. Verder reis ik graag en ben ik een echte levensgenieter.

T 088-5434341
E akemann@optima.nl
Erik Nuijten
Financieel Adviseur

Over mijzelf:

Optima Bergen op Zoom is sinds 2006 gevestigd aan “De Kaai” in Bergen op Zoom en inmiddels een vertrouwd adres voor financieel advies in de breedste zin van het woord. Bij ons kunt u terecht voor een gedegen advies met een persoonlijke benadering die u van uw adviseur mag verwachten. Mocht u advies nodig hebben dan kunt u natuurlijk altijd bij ons binnen lopen aan de Noordzijde Haven 78 in Bergen op Zoom of u kunt via de mail of telefoon een afspraak met ons inplannen.

T 088-5434353
E bergenopzoom@optima.nl
André Spruijt
Financieel Adviseur

Mijn naam is André Spruijt, woonachtig in Breda met mijn vriendin en twee kinderen. Sinds 2009 ben ik werkzaam bij Optima Hypotheken & Verzekeringen waar ik sinds 2011 als franchisenemer verder van start ben gegaan onder de naam Optima Spruijt. 

Ik ben sinds 1997 werkzaam in de financiële dienstverlening. Ik ben niet gebonden met mijn werkzaamheden cq. klanten aan een speciale regio, ik werk door het gehele land en kom graag bij u thuis langs om alles te bespreken en te regelen voor u! Ik ben financieel adviseur op gebied van schadeverzekeringen (zowel particulier als zakelijk), hypotheken, consumptief krediet en inkomstenvoorzieningen zoals arbeidsongeschiktheid en werkloosheidsverzekeringen. Ik streef er naar u zo Optimaal en naar tevredenheid van dienst te zijn op gebied van al uw financiële zaken!

T 088-5434350
E spruijt@optima.nl
Berry Arends
Financieel Adviseur

Mijn naam is Berry Arends. Sinds 2001 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening. Als adviseur particulier begonnen. Later werkzaam geweest als vestigingsmanager en als regio manager. Sinds 2008 werk ik als zelfstandig ondernemer nauw samen met Optima. Qua dienstverlening ben ik breed inzetbaar. Een particuliere verzekering, een oplossing voor uw zakelijke  verzekeringsvraagstukken, begeleiding bij de aankoop van een woning en/ of de financiering ervan, uw financiële risico’s in kaart brengen bij arbeidsongeschiktheid of overlijden, dit is allemaal bij mij in vertrouwde handen. Maar het allerleukste aspect van mijn werk vind ik het persoonlijke contact met u.

Naast bovenvermelde bezigheden ben ik ook dierenliefhebber en in het weekend ben ik meestal in de weer met mijn fotocamera. Een kenmerk uit de analoge fotografie is het feit dat een negatief beeld zich ontwikkelt tot een positief beeld. Ook als adviseur blijf ik mezelf continue ontwikkelen en is het mijn persoonlijke uitdaging om u op financieel gebied een positieve ervaring rijker te maken.

T 088-5434349
E oost-gelre@optima.nl
Mirjam Lindenhof
Financieel Adviseur

Over mijzelf

Mijn naam is Mirjam Lindenhof, in 2001 ben ik bij Optima in loondienst komen werken als buitendienstadviseur. Na dit 9 jaar met veel enthousiasme en plezier gedaan te hebben ben ik sinds 2010 bij Optima verder gegaan als zelfstandig ondernemer. Aangesloten zijn bij een organisatie zoals Optima heeft voor mij de voorkeur aangezien ik mij zodoende het meeste kan bezighouden met klantadvies wat ik het leukste vind. Het is een fijn gevoel dat achter de schermen er bij Optima vakbekwame mensen zijn die de administratieve taken deels voor mij uitvoeren en je als zelfstandige toch een soort van collega’s hebt.

Een 40-urige werkweek is echter in alle jaren nog nooit voorgekomen, aangezien ik van mening ben dat in onze huidige 24-uurs economie, een klant die dringend hulp nodig heeft of graag in het weekend zijn nieuwe auto  bij de dealer wilt meenemen mij moet kunnen bereiken. Een 9 tot 5-mentaliteit heb ik dus beslist niet.

Ik ben woonachtig in het Westland, maar door mijn loondienstperiode bij Optima zijn mijn klanten verspreidt over Noord- en Zuid Holland, Utrecht, Flevoland en Noord Brabant. Een enkeling valt daar zelfs nog buiten. In mijn vrije tijd ben ik vaak op het voetbalveld te vinden als 1 van mijn 3 kinderen speelt en bij mooi weer op een terrasje of languit op het strand.

T 088-5434348
E lindenhof@optima.nl
Ko Stols
Financieel Adviseur

Mijn naam is Ko Stols en ik ben op 1 april 1997 begonnen als filiaalmanager bij Optima voor de vestiging in IJsselstein en IJsselstein is zo goed bevallen dat ik daar nooit meer ben vertrokken. Sinds 1 februari 2008 ben ik als ZZP er werkzaam in het hetzelfde werkgebied en ik vindt het nog steeds een sport om de klanten van een goed hypotheekadvies te voorzien.

Ik woon nu dus ongeveer 20 jaar in IJsselstein en heb het daar erg naar mijn zin. Mijn hobby is sport zoals voetballen en tennis maar helaas kan ik door blessures het zelf niet meer beoefenen maar kijk er graag na en help mijn zoon graag met het organiseren van diverse voetbalevenementen. Verder ben ik samen met mijn vrouw een groot sauna liefhebber en je kunt ons dan ook geregeld vinden in de sauna. Na een drukke werkweek is dit zeer ontspannend.

T 088-5434355
E Ko.stols@optima.nl
Herman Geul
Financieel Adviseur

Sinds 2000 ben ik financieel adviseur. In het begin bij verschillende organisaties zoals Aegon, RVS en De Hypotheker. Nu ben ik sinds 2010 als franchisekantoor aangesloten bij Optima, met als specialisme hypotheken en verzekeringen.  Maar ook op het gebied van pensioenen en kredieten heb ik ervaring en alle certificaten. Hier heb ik het zo naar mijn zin, dat ik tot aan mijn pensioen hoop te kunnen blijven. 

Mijn kantoor heb ik aan huis en mijn klanten zitten voornamelijk in de omgeving van Schiedam. Maar uiteraard ga ik voor mijn klanten ook een stuk verder van huis als het gevraagd wordt. Want ik kom altijd bij u thuis aan tafel voor een persoonlijk gesprek. Mijn vrouw en mijn zoon zijn mijn steun bij dit alles. Ze weten dat ik van 9.00 uur ’s ochtends tot 21.00 in de avond altijd bereikbaar ben voor mijn klanten.

T 088-5434347
E geul@optima.nl
Theo en Marit Arling
Financieel Adviseur

Vanaf 2010 zijn wij Theo en Marit Arling werkzaam als ZZP’ers bij Optima in de regio Vlaardingen. 

Wat bij ons hoog in het vaandel staat is de bereikbaarheid, wij vinden dat we zeker op kantooruren altijd bereikbaar moeten zijn en klanten van een z’n goed mogelijk advies te kunnen voorzien. Persoonlijk contact met de klant is van cruciaal belang.

Onze hobby’s zijn reizen, volksdansen en het organiseren van multiculturele avonden in Vlaardingen.

T 088-5434346
E Arling@optima.nl
Maarten Vaes
Financieel Adviseur

Mijn naam is Maarten Vaes en ben sinds 1999 actief in de financiële sector en sinds 2007 actief bij Optima als zelfstandig financieel adviseur. Ik ben woonachtig in Rotterdam maar rij graag het hele land door voor het geven van een persoonlijk advies. Ik regel graag alle verzekeringen voor klanten, mijn specialiteit is hypotheekadvies, van hypotheken voor nieuwe woningen tot complexe oversluitdossiers! Samen met mijn collega’s bij Optima zorgen we er elke keer weer voor dat een hypotheekdossier snel en probleemloos wordt afgerond.

T 088-5434344
E zoetermeer@optima.nl

Team Hypotheek

Marcel van der Rijst
Hypotheekacceptant

Mijn naam is Marcel van der Rijst, ik werk sinds 2005 met veel plezier bij Optima. Ik ben werkzaam op de hypotheekdesk waarbij ik voor onze relaties de leven en hypotheekadministratie voer. Het is mijn streven om een hypotheekdossier zo snel mogelijk, na de aanvraag, bij het notariskantoor te krijgen, zodat er zo snel mogelijk gepasseerd kan worden. Ik probeer de relaties te ‘ontzorgen’, zodat zij geen zorgen hebben over hun hypotheekdossier, aangezien een hypotheek voor de meeste mensen niet aanspreekt, maar wel zorgt voor een jarenlange last.

Zelf ben ik woonachtig in IJsselstein, getrouw en (trotse) vader van 2 jongens. Ik hou van sport, gezelligheid, lekker eten (en drinken) en vakanties (en andere leuke dingen met het gezin).

T 088-5434307
E hypotheek@optima.nl

Team Schade

Petra Barendregt
Schadebehandelaar

Mijn naam is Petra Barendregt, ik werk sinds 2004 met veel enthousiasme bij Optima. Ik ben werkzaam op de schadedesk waarbij ik voor onze klanten klaar sta ze te begeleiden bij schade door o.a. brand, water of  diefstal. Maar ook bij autoschade sta ik bij met heldere uitleg. Ik streef er naar om de schade zo spoedig mogelijk en naar tevredenheid af te wikkelen. Een schade is tenslotte al vervelend genoeg. 

Zo’n 15 jaar geleden ben ik in Barendrecht komen wonen maar ga op korte termijn verhuizen naar de Hoeksche Waard. Ik ben enthousiast en sportief. Ik hou van motorrijden, snowboarden en bootcamp. Omdat ik niet echt stil kan zitten past een sportief leven goed bij me, maar ook kan ik erg genieten van het organiseren van leuke uitjes. Bijvoorbeeld personeelsuitjes of iets leuks organiseren met vrienden. Deze persoonlijke eigenschap zorg er in mijn werk ook voor dat ik graag de puntjes op de i zet en ik het belangrijk vind dat de klant een tevreden gevoel bij Optima heeft.

T 088-5434333
E schade@optima.nl
Puck Helleman
Schadebehandelaar

Mijn naam is Puck Helleman, ik werk sinds 2007 met veel enthousiasme bij Optima. Ik ben begonnen op de Polisdesk, heb de financiële verwerking gedaan en nu ben ik werkzaam op de Schadedesk, daardoor ben ik op de diverse afdelingen inzetbaar. Tevens ondersteun ik adviseur, Michael Akemann, met het klantcontact en backoffice werkzaamheden.

T 088-5434333
E schade@optima.nl
Sander Schaap
Medewerker Polisadministratie & Schadebehandelaar

Mijn naam is Sander Schaap, ik werk sinds maart 2017 bij Optima. Ik ben werkzaam op de Polisdesk 

waarbij ik administratieve ondersteuning bied aan onze adviseurs, naast veel gerelateerde werkzaamheden. Daarnaast ben ik werkzaam op de Schadedesk waarbij ik onze klanten en adviseurs begeleid bij geleden schade.

T 088-5434330
E Info@optima.nl

Team Polisadministratie

Ilse van der Padt-Bezemer
Medewerker Polisadministratie

Ik ben werkzaam bij Optima Hypotheken & Verzekeringen sinds 2013 als Polisdesk medewerker. Hierbij ondersteun ik de adviseurs op administratief gebied.

T 088-5434330
E Info@optima.nl
Sander Schaap
Medewerker Polisadministratie & Schadebehandelaar

Mijn naam is Sander Schaap, ik werk sinds maart 2017 bij Optima. Ik ben werkzaam op de Polisdesk 

waarbij ik administratieve ondersteuning bied aan onze adviseurs, naast veel gerelateerde werkzaamheden. Daarnaast ben ik werkzaam op de Schadedesk waarbij ik onze klanten en adviseurs begeleid bij geleden schade.

T 088-5434330
E Info@optima.nl
Arja Heuseveldt-De Jong
Medewerker Polisadministratie

Mijn naam is Arja Heuseveldt, ik werk sinds 2005 bij Optima. Binnen het bedrijf heb ik in de afgelopen jaren diverse functies vervuld en sinds enige jaren hou ik me bezig met de administratie van het bedrijf. Ik verwerk onder andere de binnenkomende en uitgaande gelden en de informatie van de diverse maatschappijen waar we mee samen werken. Op deze manier houden we ook de polis informatie bij in ons administratiesysteem om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Ik woon in Groot-Ammers, ben getrouwd en ik heb 2 leuke actieve meiden. We houden ervan om met z’n allen leuke dingen te doen. Ik ben erg ondernemend en stilzitten is niet mijn ding. Graag maken we ook mooie reizen om te genieten van al het moois wat de wereld te bieden heeft. Tenslotte kan ik echt genieten van wandelen, fietsen of een rondje paardrijden in de natuur. 

T 088-5434330
E administratie@optima.nl

Management

Jeroen Schakel
Office manager

Mijn naam is Jeroen Schakel en ben sinds 2013 werkzaam bij Optima. Ik ben begonnen als financieel adviseur en ben inmiddels eindverantwoordelijk binnen het bedrijf. Voor zowel Optima als mijzelf zijn integriteit en openheid zeer belangrijk. Wij doen dagelijks ons best om onze klanten te ontzorgen en van maximaal gemak te voorzien.
Ik ben geboren en getogen in de Alblasserwaard en woonachtig in Molenaarsgraaf. Ben getrouwd met Marja en samen hebben we twee prachtige zonen. In mijn vrije tijd ben ik actief in het verenigingsleven en houd daarnaast van lekker eten.

T 088-54334330
E jeroen.schakel@optima.nl