Een lening afsluiten?

Heb je geld nodig en wil je een lening afsluiten? Laat je dan door Optima informeren over de mogelijkheden. Samen met één van onze adviseurs neem je je financiële situatie door om zo te bepalen hoeveel je verantwoord kunt lenen.

Optima is een landelijk werkende kredietbemiddelaar en door samenwerking met diverse kredietbemiddelaars kun je profiteren van onze voordelige en betrouwbare leenmogelijkheden.

Vrijblijvende offerte
Ontvang van ons een vrijblijvende offerte door onderstaande vragen in te vullen. Op basis van je gegevens kunnen wij je het voordeligste voorstel aanbieden.

Teruggebeld worden?


Gewenst krediet

Persoonlijke gegevens

Werksituatie

Financiële gegevens

Waar kun je een lening voor afsluiten?

Er kunnen vele redenen zijn voor het afsluiten van een lening, te denken valt aan de aankoop van een auto of nieuwe boot. Maar ook kun je geld lenen voor andere doeleinden zoals een vakantie, een verbouwing of een tweede woning.

Je lening oversluiten
Heb je een lening en wil je weten of je teveel betaalt? Geeft je dure postorderkrediet je zorgen of sta je standaard rood bij de bank? Bekijk dan of je je lening(en) kunt oversluiten. Door middel van het oversluiten van je leningen kun je aanzienlijk goedkoper uit zijn.  

Welke leningen kun je oversluiten?

  • Persoonlijke Lening
  • Doorlopend Krediet
  • Creditcardschuld
  • Roodstand bij uw bank
  • Postorderkrediet