Persoonlijk

Aansprakelijkheidsverzekering

Als iemand door uw schuld gewond raakt of u beschadigt per ongeluk spullen van een ander, dan kunt u daarvoor aansprakelijk worden gesteld. Als u deze schade moet vergoeden biedt de Aansprakelijkheidsverzekering een uitkomst.

Rechtsbijstandverzekering

Een conflict kan iedereen overkomen. U krijgt bijvoorbeeld ruzie met de buren over het kappen van een boom of wordt plotseling ontslagen. Met een Rechtsbijstandverzekering krijgt u de juridische hulp die u nodig heeft. En dat voor een jaarpremie die vaak lager is dan het uurtarief van een advocaat.

Zorgverzekering

De keuze in zorgverzekeringen is zeer groot, welke heeft u nodig? Wij helpen u met het kiezen van een pakket dat bij uw persoonlijke situatie past. Niet iedereen heeft fysiotherapie, orthodontie of een bril nodig. Ook als u op zoek bent naar de laagste premie helpen wij u verder. Zo weet u zeker dat u de voordeligste premie heeft, maar niet met dure zorgkosten komt te zitten als u toch ziek wordt.

Ongevallenverzekering

Een ongeluk kan enorme gevolgen hebben. Zeker als u of een gezinslid door dit ongeval invalide wordt of overlijdt. De Ongevallenverzekering biedt extra financiële zekerheid.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Kunt u door ziekte of een ongeval langere tijd niet werken? Dan daalt uw inkomen, terwijl uw lasten doorlopen. De arbeidsongeschiktheidsverzekering biedt dan financiële bescherming.